Home » Wordcoin

WORDCOIN (WORD): platform voor vertalers en tekstschrijvers

Om klanten te bereiken moet je als bedrijf tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Behalve strakke teksten die eventueel meertalig aangeboden moeten worden, spelen ook SEO en social media marketing een belangrijke rol. Daar komt nog eens bij dat deze professies vaak niet onder één dak te vinden zijn. Dankzij het project van WORDCOIN zijn straks alle professies op één platform te vinden; het platform Word Expert (WE). Dankzij slimme contracten en directe lijnen kunnen verschillende tussenlagen worden weggesneden en kunnen veel van de diensten stukken sneller en tot wel 60% voordeliger worden uitgevoerd. Om het project verder uit te bouwen organiseert WORDCOIN een ICO waaraan iedereen kan deelnemen en investeren.

Voordelen voor opdrachtgevers en -nemers

WORDCOIN wil hét platform vormen waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar kunnen vinden op het gebied van tekstschrijven, vertalen, social media marketing, enzovoorts. Dit platform luister naar de naam Word Expert (WE). Het platform laat de markt haar werk doen in optima forma, er zal een soort exchange ontstaan waarbij de balans tussen vraag en aanbod perfect zal worden gevonden. Opdrachtgevers zullen niet langer veel te veel betalen en kunnen beschikken over opdrachtnemers over de hele wereld. Voor de opdrachtnemers geldt dat ze de keuze hebben uit een enorm aanbod opdrachten waardoor te laag betaalde opdrachten moeite zullen hebben om goede opdrachtnemers te vinden. Het wordt overigens absoluut geen vergaarbak van halfbakken opdrachtnemers, want dankzij een beoordelingssysteem komen de betere opdrachtnemers vanzelf bovendrijven.

Werking in de praktijk

In de praktijk zal het Word Expert platform van WORDCOIN straks als volgt werken:

  1. Een opdrachtgever plaatst een opdracht voor bijvoorbeeld het schrijven van een artikel of het vertalen van een tekst
  2. Een opdrachtnemer neemt de opdracht aan en komt de inhoud overeen met de opdrachtgever
  3. De opdrachtgever kan optioneel nog tal van vervolgopdrachten aangaan. Denk hierbij aan het vertalen in nog meer talen, het laten promoten van de tekst, enzovoorts.

Blockchaintechnologie

Het WORDCOIN project sluit naadloos aan bij de blockchaintechnologie omdat de wereld steeds meer de richting van gedecentraliseerde platforms opgaat waar vraag en aanbod elkaar kunnen vinden. Dankzij het decentrale karakter zijn tussenpersonen en ineffectieve (lees: dure) tussenlagen overbodig. Een ander voordeel van de blockchain is dat deze extreem veilig is en oplichting stukken moeilijker zal gaan dankzij de slimme contracten.

Investeren in WORDCOIN tijdens de ICO

Om het project verder vorm te geven en uit te breiden organiseert WORDCOIN een ICO. Tijdens deze fundraiser kan iedereen met interesse in het project zelf investeren. Investeerders krijgen hierdoor een belang in WORDCOIN en ontvangen hiervoor tokens welke een waarde vertegenwoordigen. En omdat de waarde kan stijgen, kan ook de algehele waarde van je portefeuille stijgen. WORDCOIN brengt slechts een beperkt (en vaststaand) aantal tokens op de markt, waardoor deze bij een groeiende vraag snel in waarde kunnen stijgen. Enkele kernpunten van de ICO zijn als volgt:

  • ICO eindigt op 7 november 2017
  • Aantal WORD tokens: 5.000.000
  • Waard 1 WORD token: minimaal $ 1

Wat doet WORDCOIN met de investeringen?

Afhankelijk van de opbrengst van de ICO wordt de grootte van het platform bepaald. Er is gekozen voor een modulaire opbouw waarbij gekozen wordt voor een  internationaal vertalingsplatform (20 talen) dat kan worden uitgebreid met een tekstschrijversplatform (20 talen), een SMM module en SERM.

Meer informatie

Wil je liever nog meer informatie eigen maken voordat je eventueel investeert in WORDCOIN? Meer informatie over het project van WORDCOIN lees je terug op:

DEEL JE GEDACHTEN OVER WORDCOIN:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.