Home » Waves (WAVES)

ALLES OVER WAVES

Waves is een eenvoudig te gebruiken open blockchain platform. Met Waves kan iedereen eigen cryptovaluta lanceren, verhandelen en distribueren. In no time heb je je eigen valuta uitgebracht. Zoals we gewend zijn van coins zijn ook waves volledig decentraal. Om Waves in waarde uit te drukken is het project gekoppeld aan een eigen cryptovaluta, namelijk WAVES.

DOEL WAVES

Waves biedt iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van de blockchaintechnologie en cryptovaluta. Het doel is om blockchaintechnologie voor iedereen toegankelijk te maken en door de massa geaccepteerd te laten worden. Vooral voor de businesswereld of crowdfundprojecten biedt dit volop kansen.

DE KENMERKEN VAN WAVES

·         Open netwerk dat snel en eenvoudig door iedereen gebruikt kan worden

·         Lage transactiekosten (0,001 WAVES)

·         Geen blockchain downloads noodzakelijk

·         Het is mogelijk om zelf Waves te minen

ACTUELE KOERS WAVES

GELD VERDIENEN MET WAVES

Ook jij kan een graantje meepikken van het succes van Waves. Hiervoor zal je moeten handelen met eigen Waves, welke je kunt kopen met Bitcoins via platforms als Bittrex en Livecoin. Als Waves door meer en meer partijen in de armen worden gesloten zal de koers stijgen en verdien je dus geld. Voordat je kunt beginnen is het natuurlijk wel noodzakelijk een WAVES-wallet te openen om je coins veilig in te kunnen bewaren.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS:

DEEL JE ERVARINGEN OVER WAVES

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.