Home » Bitcoin en ethereum herstellen en zijn weer terug op het niveau van een week geleden

Bitcoin en ethereum herstellen en zijn weer terug op het niveau van een week geleden

De weg naar de absolute toppen is nog lang, maar de prijs van bitcoin en ethereum is weer even hersteld van de verliezen van afgelopen weekend.

 

Toen daalden bitcoin en ethereum naar respectievelijk 1.850 en 135 dollar, nadat er in het weekend ineens flinke verliezen werden geleden. Waarschijnlijk door een flinke uitverkoopgolf van mensen die graag winst wilden nemen, al is dat in de wereld van cryptomunten nooit zeker.

Het herstel is in elk geval vlot. De bitcoin koerst vrijdagochtend rond de 2.400 euro en staat daarmee weer op hetzelfde niveau als ongeveer een week geleden. De pieken van boven de 3.000 euro zijn natuurlijk wel even uit beeld, tegelijk staat de munt nog wel altijd 140 procent hoger dan aan het begin van dit jaar.

Ethereum koerst nu rond de 230 dollar, weer bijna 100 dollar meer dan de dip van het afgelopen weekend. Een stijging van 70 procent in amper een halve week dus. Eigenlijk ongehoord, maar in de wereld van ethereum slechts een voetnoot. Want ook al staat de munt nu ver onder de recordhoogte van meer dan 400 dollar uit juni, ten opzichte van het begin van het jaar is de munt nog altijd zo'n 2.800 (!) procent in waarde gestegen.

 

Bron: finanzen.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.