BEN JIJ KLAAR OM JE EIGEN COINS TE KOPEN? WIJ GEVEN JE EEN COMPLEET OVERZICHT WAAR DAT EENVOUDIGKAN!

Er zijn meerdere websites waar je bitcoins, ethers en andere cryptovaluta kunt kopen. Er zitten echter wel verschillen in deze websites. Niet overal kun je bijvoorbeeld met iDEAL betalen, soms is een SEPA overboeking vereist.  Ook zitten er limieten aan het te besteden bedrag en kan het even duren voordat de coins zichtbaar zijn in je wallet. 

HIER KOOP JE JOUW COINS

Bitcoin Meester koopt en verkoopt o.a.
Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin, VeChain, Waves, Aeternity, Particl, Reddcoin, Ardor, Zcash, Navcoin, ArtByte, Stratis, Radium, NEM, Crown, ARK, OkCash, Verge, Zcoin, BitSend, Ubiq, Breakout-Stake, Stealthcoin, Gulden, Ripple, Nxt, Dogecoin en nog velen meer

De kenmerken van Bitcoin Meester:
– Grootste aanbod cryptocoins (+130!)
– Kopen tot € 100 per week mogelijk zonder verificatie 
– Zeer snel en geavanceerde opties beschikbaar

Lees hier meer over Bitcoin Meester: Uitleg en stappenplan

Litebit koopt en verkoopt o.a.:
Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Litecoin, Particl, Reddcoin, Ardor, Zcash, Navcoin, ArtByte, Stratis, Radium, NEM, Crown, ARK, Verge, Zcoin, BitSend, Breakout-Stake, Stealthcoin, Gulden, Ripple, Nxt, Dogecoin, Peercoin, , Cloakcoin, Viacoin, DigiByte, Dash, Groestlcoin, Monero, Lisk, Waves, Ethereumclassic, Augur, PIVX en Pesetacoin.
De kenmerken van Litebit:
– Een zeer groot aanbod aan altcoins
– Kopen tot € 75 mogelijk zonder verificatie

Lees hier meer over Litebit: uitleg en stappenplan

BTC Direct  koopt en verkoopt:
Bitcoin, Ether en Litecoin
 
De kenmerken van BTCDirect:
– Coins eenvoudig kopen met iDEAL 
– Zeer snel: Coins in 2 minuten via iDEAL
– Nederlands bedrijf, Nederlandse helpdesk
– Limiet: € 1000,- per dag, eenvoudig te verhogen tot € 10.000,- 
– Lage transactiekosten

AANBEVOLEN DOOR CRYPTOPOINT!

Bitrush koopt en verkoopt:
Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Dash
 
De kenmerken van Bitrush:
– Kopen tot € 2.500 zonder verificatie
– Nederlandse helpdesk, per mail en telefoon bereikbaar
– Actief sinds 2014, veilig en snel

Lees hier meer over Bitrush: uitleg en stappenplan

AnycoinDirect koopt en verkoopt:
Bitcoin, Ether, Monero, Stratis, NEO, Ether Classic, Pivx, Litecoin, Gulden, Dogecoin, Dash, Blackcoin, Peercoin en Zcash.
 
De kenmerken van AnycoinDirect:
– Breed aanbod en verkoopt enkele van de meest verhandelde cryptocoins
– Limiet € 100,- per dag. Naarmate u langer klant bent en uzelf heeft geïdentificeerd worden limieten verhoogd.
– Versnelde validatie is mogelijk. 
– Mogelijkheid credits te sparen voor korting op bestellingen
– Lage transactiekosten

Bitonic koopt en verkoopt:
Bitcoin
 
De kenmerken van Bitonic:
– Bitcoin kopen met iDEAL
– Geen registratie vereist voor kleine bedragen
– Zeer snel, bitcoins in 2 minuten via iDEAL
– Nederlands bedrijf, Nederlandse helpdesk
– Limiet: € 1000,- per dag, eenvoudig te verhogen tot € 10.000,- 

Staat de coin naar keuze niet bij de verkooppunten hierboven? In dat geval kan je in ze kopen via de zogenoemde exchanges, oftewel handelplatforms voor cryptocoins:

EXCHANGES:

Een bitcoin exchange is platform waarop kopers en verkopers van cryptovaluta kunnen handelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld Ethers te verkopen, men krijgt hier dan Bitcoins voor terug. Deze Bitcoins kunnen vervolgens weer worden gebruikt om Digybytes te kopen. 

Omdat de koersen van cryptovaluta zeer onderhevig zijn aan schommelingen, de waarde stijgt of daalt soms met tientallen procenten per dag, is dit niet zonder risico’s. Het biedt echter ook grote kansen! Exchanges zijn vaak voorzien van extra handelsgereedschappen om het handelen te vereenvoudigen en/of de risico’s te beperken. Stap echter op tijd uit wanneer de koers in korte tijd flink gestegen is!

Wanneer u Bitcoins of andere cryptovaluta op een exchange plaatst staan de coins niet meer in uw eigen wallet. Dit houdt dus in dat uw geld daadwerkelijk bij één van onderstaande bedrijven staat. Hou er rekening mee dat u uw geld kunt verliezen bij een hack van zo’n exchange! 

Let op: Zet nooit meer in dan u kunt missen! 

Binance
Binance

Binance is een vrij nieuwe exchange die zeer snel in populariteit toeneemt. De lage fees en vele coins welke verhandeld kunnen worden maken het een goede keuze voor vele gebruikers. De veiligheid is ook uitstekend voor elkaar. 

Bitfinex
Bitfinex

Bitfinex is één van de grootste handelsplatformen voor cryptocurrency, met name het handelsvolume in Bitcoin is zeer hoog. Deze exchange is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een hoge mate van veiligheid. Ook biedt Bitfinex mogelijkheden voor het (uit)lenen van coins

Kraken
Kraken

Kraken loopt voorop als het gaat om het beveiligen van klantenrekeningen en de tegoeden van de klanten in de bitcoin wallets. Kraken is gebouwd op basis van een security infrastructuur die bijna onmogelijk is om te hacken.

Bittrex
Bittrex

Zeer populaire exchange met duidelijke interface. Bij deze trade-exchange kun je handelen in meerdere coins met Market orders, Limit orders en geavanceerde orders. Mogelijkheid om (na volledige ID registratie) te handelen in fiat geld in USD. 

Poloniex
Poloniex

Deze trade-exchange is vergelijkbaar met Bittrex, alleen je mist hier de mogelijkheid om te handelen met geavanceerde orders. Ook bij Poloniex kun je na volledige ID registratie handelen tegen USD fiat geld en biedt deze exchange een enorm aanbod aan altcoins aan.

KuCoin
KuCoin

KuCoin is een snel groeiende exchange die zich richt op zowel grote bekende coins als op nieuwe opkomende coins. Het is een interessante exchange voor het investeren in kleinere coins. Qua interface lijkt KuCoin zeer veel op Binance.

EtherDelta
EtherDelta

EtherDelta is de exchange om nieuwe coins te traden welke nog niet zijn opgepikt door grotere exchanges. Het handelen op EtherDelta is niet eenvoudig maar biedt kansen op het aankopen van nog onontdekte pareltjes.

Luno
Luno

Luno is een kleine maar zeer gebruiksvriendelijke exchange. Er is slechts in bitcoin en ether te handelen, maar het is wel mogelijk direct te kopen met of om te zetten naar euro’s! Luno bestaat al vrij lang en heeft door de jaren een goede naam opgebouwd.  

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *