Home » Top 3 ICO 2018

TOP 3 ICO's begin 2018

Last update: 17-12-2017

Iedere geïnteresseerde in cryptocurrency kent het verhaal van bitcoin, de munt die je miljonair had kunnen maken als je er enkele jaren geleden een paar tientjes in had geïnvesteerd. Dat andere cryptomunten, de zogenaamde altcoins, je ook extreem hoge rendementen kunnen opleveren, is bij veel minder mensen bekend. Kijk eens naar Ethereum, als je begin 2017 € 100,- had geïnvesteerd was dat nu ruim € 6.000,- waard geweest.  Ripple is ook een goed voorbeeld, de waarde van deze coin is in 2017 ongeveer 100 keer in waarde toegenomen.

Mocht je de boot hebben gemist in 2017, wees niet gevreesd! Het is goed mogelijk dat munten als Ethereum en Ripple pas aan het begin staan en, net als Bitcoin, nog veel verder door gaan stijgen. Voor wie daar niet in gelooft, kan het ook interessant zijn om in een ICO, oftewel een coin start-up, te investeren. Tijdens de voorverkoop kunnen coins met een hoge korting worden aangeschaft. Hoewel je vaak enige maanden geduld moet hebben voordat een munt daadwerkelijk verhandelbaar wordt, biedt het wel grote kansen!

Met het investeren in ICO’s moet je wel alert zijn. Niet alle projecten hebben even veel potentie en ook zijn er oplichters actief, de zogenaamde scam-coins, die er met uw investering vandoor willen gaan. Cryptopoint heeft onderzoek gedaan naar de ICO’s waar veel van verwacht wordt.

Hieronder vind je de top 5 ICO’s van begin 2018 die je in de gaten moet houden.

1. Trade.io

Trade.io is een Zwitsers bedrijf. Het is een handelsplatform (exchange) voor zowel digitale als fysieke middelen. Dit kunnen dus bijvoorbeeld Bitcoins zijn, maar ook olie of edelmetalen. Door het toepassen van blockchain-technologie wordt Trade.io een decentraal en transparant platform. Het is een zeer ambitieus project en het wordt verwacht dat deze ICO records gaat breken.

 

Deze ICO is al op 7 december van start gegaan, dus mocht je in willen stappen is enige haast geboden!

 

Website: https://trade.io

Startdatum: 7-12-2017

Einddatum: 4-1-2018

2. Cypherium

Cypherium gaat de belangrijkste tekortkomingen van huidige blochchaintechnieken, zoals schaalbaarheid, oplossen.  De toegepaste techniek (hybride proof of stake / PBFT) moet ervoor zorgen dat er duizenden transacties per seconde plaats kunnen vinden. Cypherium kan voor de volgende toepassingen worden gebruikt: Financiën, smart-contracts, berichten versturen, stemmen, veilige data-opslag, Internet-of-things (IoT) en artificial intellegence (AI).

 

De Cypherium blochchain past zich na verloop van tijd aan aan de omstandigheden. Hiermee worden zogenaamde ‘forks’ voorkomen. Het zorgt ervoor dat de Cypherium blockchain zeer flexibel is in gebruik

 

Het team achter Cypherium is zeer ervaren met blockchain-technologie en hebben achtergronden bij bedrijven als Google, Amazon en Microsoft.

 

Website: https://www.cypherium.io/

Startdatum: Onbekend

Einddatum: Onbekend

 3. Rentberry

Rentberry is verhuurbedrijf voor woningen, opgericht in 2015 en actief in Amerika. Er staan uitbreidingen gepland naar Europa en Azië. Rentberry biedt een gedecentraliseerd platform voor het (ver)huren van woningen. Alle gerelateerde zaken worden geregeld en afgehandeld op het Rentberry platform. Er kan geboden worden op huurwoningen waarna de hoogste bieder de woning toebedeeld krijgt. Contracten worden digitaal ondertekend en alle betalingen geschieden via het platform. Dit maakt het ook zeer eenvoudig om gedeelde huurbetalingen door huisgenoten te organiseren.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van blockchain-technologie wordt de kans op oplichting, vertraagde betalingen en andere wrijvingspunten aanzienlijk gereduceerd.

Er betalingen wordt gebruikgemaakt van de BERRY-token. Dit is een ERC20 token op het Ethereum netwerk. Het Rentberry team bestaat uit meer dan 30 werknemers, 20 adviseurs en vele investeerders.

 

Website: https://rentberry.cryptonomos.com/

Startdatum: 5-12-2017

Einddatum: 26-1-2018

MOGELIJK OOK INTERESSANT

Investeren in bitcoins en altcoins - wat zijn de risico's? 

Wat is een ICO - De coin start-ups komen vaak met een ICO tot stand. Maar wat is dit?

Hardware wallets - de veiligste manier om je coins op te slaan

Het laatste nieuws - blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op cryptogebied!

Welke coins zijn er? - uitleg over de bekendste cryptocurrencies