Home » Steem (STEEM)

ALLES OVER STEEM

In deze tijden van social media is Steem een opvallend initiatief. Steem maakt het namelijk mogelijk om beloningen uit te delen via social media. Steem is uiteraard ook gedecentraliseerd waardoor het een anoniem karakter heeft en dus ook niet wordt toegepast voor commerciële doeleinden van bedrijven. Dit kan doordat de dataopslag niet plaatsvindt op bedrijfsservers waar bijvoorbeeld inlichtingendiensten weer gebruik van kunnen maken. Dankzij de blockchaintechnologie vindt de opslag plaats in deeltjes plaats op alle aangesloten computers. Aan Steem is de cryptovaluta STEEM verbonden.

HET DOEL VAN STEEM

Het doel van Steem is om social media anoniemer te maken met meer oog voor privacy. Dus geen opslag van persoonlijke informatie op servers van bijvoorbeeld Facebook en geen informatiedeling met derden zoals andere bedrijven of inlichtingendiensten. Steem wil middels de eigen STEEM cryptocoin beloningen mogelijk maken.

ACTUELE KOERS STEEM

DE KENMERKEN VAN STEEM

  • Focus op social media
  • Privacy hoog in het vaande
  • Geen deling informatie met derden als commerciele bedrijven of inlichtingendiensten
  • Beloningen mogelijk via STEEM

GELD VERDIENEN MET STEEM

De coin STEEM kan worden verdiend door een bijdrage te leveren aan het netwerk. Ook kan je investeren in de cryptocoin in de hoop dat de koers gaat stijgen. Zodra de koers stijgt verdien je geld. STEEM is te koop via platforms als Poloniex, Bittrex en Livecoin. Je kunt ze kopen door ze te traden tegen Bitcoins.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS:

DEEL JE ERVARINGEN OVER STEEM:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.