Home » Ripple

ALLES OVER RIPPLE (XRP)

Ripple is de benaming van een peer-to-peer betalingsnetwerk, uiteraard uitgevoerd via de kenmerkende blockchaintechnologie. Aan de techniek is een eigen cryptovaluta gehangen, namelijk de XRP of ook wel Ripples. Ripples zijn één van de meest verhandelde cryptocoins. Ripples lijken op zich enigszins op Bitcoins en neemt vooral de rol in van verlengstuk naar de financiële wereld. Ripples zijn ontwikkeld om alle valuta met elkaar te kunnen verbinden.

DOEL RIPPLE

Ripple richt zich op de financiële sector en is voornemens om de werelden van de grootbanken, creditcards, betaalsystemen en andere financiële instellingen open te breken. Dit wil Ripple doen door de kosten te verlagen voor verschillende vormen van financiële dienstverlening. Diverse grote financiele banken en instellingen maken al daadwerkelijk gebruik van Ripple. Aan ambitie absoluut geen gebrek, Ripple heeft zelf een doelstelling om de wereldreservemunt van alle cryptovaluta te worden.

DE KENMERKEN VAN RIPPLE

  • Ripple is technisch vooruitstrevend (bijvoorbeeld veel vooruitstrevender dan de techniek achter Bitcoin)
  • Ripples zijn meer dan veel andere cryptovaluta toegespitst op de financiële wereld, een wereld waar natuurlijk veel geld in omgaat
  • ripple is een minder groot gevaar voor het ‘oude’ bankwezen
  • Zeer lage transactiekosten
  • Ondersteuning van alle valuta
  • Centraal beheer en ontwikkeling waardoor er meer snelheid in zit qua verdere ontwikkeling
  • XRP transacties worden per direct geaccepteerd en gevalideerd. Ook kan de blokketen meer dan 1.000 transacties per seconde afronden
  • Ripples zijn niet te minen

GELD VERDIENEN MET RIPPLES

Iedereen kan geld verdienen met Ripples. Je investeert feitelijk in de achterliggende Ripple-technologie door Ripples (XRP) te kopen. Wint de technologie aan waarde, bijvoorbeeld doordat er steeds meer bedrijven de samenwerking aangaan, dan is de kans groot dat je Ripples meer waard worden. Om geld te verdienen aan Ripples zal je natuurlijk wel eerst de coins moeten kopen of verhandelen. Ripples kan je aanschaffen via cryptovaluta handelplatforms. Je kunt ze verhandelen tegen Bitcoins. Bekende platforms voor de aanschaf van Ripples zijn Poloniex en Kraken.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Bekijk de actuele koers van Ripple op KoersRipple.

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS:

DEEL JE ERVARINGEN OVER RIPPLE

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.