Veilig en transparant kopen en verkopen

Ruim 130 cryptocurrencies!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf. Het bedrijf, online gekomen in 2017, heeft recent een grote update uitgevoerd. Op Bitcoin Meester kan je nu ruim 130 cryptocurriencies kopen en verkopen. Dit zijn er meer dan bij enkele concurrerende sites. Ze hebben altijd voorraad, wat bij concurrentie nog wel is fout wil gaan en verifiëren je rekeningnummer binnen enkele minuten indien je voor meer dan EU100,- aan valuta wil aanschaffen. Ze hebben een Nederlandstalige helpdesk die je per e-mail, chat of per telefoon te woord staat. Niet dat dat vaak nodig zal zijn want Bitcoin Meester werkt zeer eenvoudig en betalen kan gewoon via iDeal. Ook accepteert Bitcoin Meester betalingen met Bancontact, SEPA, Sofort, Giropay en MyBank. 

Op onze site staat een handleiding hoe dat kopen en verkopen in zijn werkt staat. Wil je meer informatie dan is er op de site van Bitcoin Meester nog een breed aanbod aan handleidingen beschikbaar. Deze handleidingen leggen elke stap uit onder begeleiding van duidelijke plaatjes die het gebruik van de site voor iedereen begrijpbaar maken. Je hebt geen voorkennis nodig om via Bitcoin Meester te beginnen met het aankopen of verkopen van je (eerste) crypto munten.

Mocht het je eerste stap zijn in de wereld van cryptovaluta’s dan kan Bitcoin Meester ook een goede keuze zijn omdat ze ook kunnen fungeren als een wallet. Bitcoin Meester is eigenlijk een soort handelsplatform (exchange) waar aangekochte munten in de “wallet” van je account komen te staan. Vanuit daar kan je ze of doorsturen naar je eigen “wallet” of weer gebruiken om andere munten mee te kopen op Bitcoin Meester. Dit kan handig zijn als je nog niet zo bekend bent met het fenomeen van een cryptoportomonnee.

Wanneer je koopt of verkoopt bij Bitcoin Meester betaal je net als bij elk vergelijkbaar platform transactiekosten. De standaard marge is rond de 2%, welke vergelijkbaar is aan de concurrenten. Echter kan je na genoeg handelen een korting van maar liefst 1,75% krijgen, waarmee dit naar 0,25% gaat! Hiermee behoort Bitcoin Meester tot de sites met laagste transactiekosten.

Met de zogenoemde VIP korting kun je dus een flink besparen! En op de ‘any to any’ echange, waar je je coins direct kunt wisselen tegen andere coins, betaal je slechts de helft van de fee! Mocht je dus op VIP 2 niveau zitten en 0,5% korting krijgen, betaal je dus nog maar 1,5% en op de any to any echange slechts 0,75%. 

Uiteraard voldoet Bitcoin Meester aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Zoals elk bedrijf in dit gebied moeten zij weten met wie zij zakendoen. Bij Bitcoin Meester kan je tot EU100,- per week valuta aanschaffen zonder verificatie, iets meer dan bij concurrenten. Om grotere bedragen aan te schaffen of om uit te keren kun je je rekening verifieren. Hierna wordt je wekelijkse limiet EU1500,-. Deze kan verhoogd worden tot EU15000,- door middel van een identiteitsverificatie. Een voordeel van Bitcoin Meester is dat rekening verificatie geautomatiseerd is. Dit zorgt er voor dat je binnen enkele minuten al tot EU1500,- aan valuta kan aanschaffen zonder op een identiteitsverificatie te moeten wachten.

Pak die korting bij bitcoin meester!

Meld je nu aan en ontvang tot 1,75% extra korting. Hoe meer je handelt, hoe hoger de korting! 

Het is goed om bij gebruik van een handelsplatform informatie in te winnen over de betrouwbaarheid. Dit doe je (momenteel) bij ons, maar je hoeft bij Bitcoin Meester niet alleen op ons te vertrouwen. Bitcoin Meester krijgt goede reviews op Trustpilot, waar het op moment bijna 500 reviews heeft die overweldigend positief zijn.

Conclusie

Wij vinden Bitcoin Meester een erg duidelijke website met een goede support. Je kunt goed zakendoen met Bitcoin Meester zonder een expert te zijn op het gebied van cryptovaluta. De kosten voor het kopen en verkopen via Bitcoin Meester zijn scherp en we waren onder de indruk van de snelheid waarmee de verificatie wordt afgehandeld. Bitcoin Meester is een zeer goede keus voor iedereen die zonder moeite een groot aanbod aan cryptovaluta wil kopen of verkopen.

Voordelen Bitcoin Meester

Wat maakt Bitcoin Meester een aanrader om coins te (ver)kopen? 

 • Betalen gaat zeer eenvoudig en snel in euro’s met iDeal
 • Bitcoin Meester is een Nederlands bedrijf en beschikt over een Nederlandstalige helpdesk
 • Zeer eenvoudig in gebruik. Geld storten en coins kopen!
 • Verkopen is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk, je bent niet afhankelijk van eventuele kopers zoals dat het geval is op exchanges. Ben jij tevreden met het bedrag wat je voor je coins kunt krijgen, dan verkoop je ze met één druk op de knop tegen de waarde die op dat moment geldt.
 • Er is keuze uit meer dan 130 cryptocurrencies! 
 • Snelle verificatie voor een hoger limiet
 • Snelle uitbetaling van euro’s bij het verkopen van coins
 • Geavanceerde opties

Gratis aanmelden

 1. Ga naar de website van Bitcoin Meester
 2. Klik rechtsboven op ‘MIJN ACCOUNT’
 3. Klik op ‘OPEN EEN ACCOUNT’
 4. Vul de gevraagde gegevens in, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op ‘ACCOUNT AANMAKEN’.
 5. Je ontvangt een mail van Bitcoin Meester met een bevestigingslink. Klik hierop
 6. Je account is gereed! Je kunt inloggen. 

Contact

Openingstijden helpdesk
Ma-vr: 09:00 – 17:00
Za-zo: gesloten

E-mail: helpdesk@bitcoinmeester.nl 
Tel. 085-0076000

Whatsapp: +31850076000

Bitcoin Meester maakt onderdeel uit van Coin Meester B.V. en is gevestigd in Aalsmeer.

Adresgegevens:

 • Coin Meester B.V.
 • Thailandlaan 6
 • 1432DJ Aalsmeer

KUNNEN WIJ JE VERDERHELPEN?

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *