Home » Nieuws » Deloitte stapt over van Ethereum naar VeChain: meer transacties dan Bitcoin!

Deloitte stapt over van Ethereum naar VeChain: meer transacties dan Bitcoin!

Gepubliceerd op 2 mei 2019 om 22:48

Dat Deloitte geïnteresseerd is in blockchain-technologie was al bekend. Na een tijdje gebruik gemaakt te hebben van het Ethereum blockchain heeft met nu besloten om over te stappen naar VeChain. Het is niet het eerste bedrijf dat deze stap maakt, eerder kozen DNV GL en een ander 'big four' bedrijf PriceWaterhouseCoopers (PwC) al om gebruik te gaan maken van de VeChain blockchain. 

Samenwerking DNV GL en Deloitte

Op de VeChain Summit 2019 op 18 april werd bekendgemaakt dat Antonio Senatore, Deloitte Global Blockchain Team CTO, aan het VeChain Advisory Board was toegevoegd. Het team van Senatore heeft vele blockchain specialisten met ervaring bij onder meer Ethereum. Het doel is om blockchain oplossingen te bedenken en implementeren bij klanten in meer dan 150 landen. 

Onderdeel van de migratie omvat een groot aantal certificaten die Deloitte en DNV GL gezamenlijk beheren. Deze certificaten garanderen dat onder andere veiligheid en procedures in overeenstemming zijn met internationale normen.

“For 150 years, we in DNV GL have been in the business of building trust, but in the age of digital transformation, there is an increased need for transparency in a volatile business environment,” says Luca Crisciotti, CEO of DNV GL - Business Assurance.

In an increased effort to build digital trust, DNV GL in partnership with Deloitte EMEA Blockchain Lab have now delivered the first live blockchain solution in the certification industry.

“This is one of the first blockchain applications outside the finance industry, and it shows the limitless possibilities this technology provides. In not too long there will be concepts, prototypes and investments emerging in every major industry,” says Martin Bryn, Partner at Deloitte.

bron: https://www.dnvgl.com/news/dnv-gl-and-deloitte-first-to-leverage-blockchain-technology-to-advance-the-certification-industry-101685

Overgang Ethereum naar VeChain

Afgelopen weekend vond de overstap van Ethereum naar de VeChain blockchain plaats. De grote hoeveelheid transacties, >20 per seconde, veroorzaakte geen enkel probleem voor het netwerk. Opnieuw een teken dat VeChain voor dit soort doeleinden uitstekend geschikt is. 

Cillian Leonowicz, Director Consulting en Blockchain Lab Co-Lead, schreef hierover:

Koers VeChain

De waarde van VeChain (VET) is sinds de start van de migratie wel flink gestegen, zo'n 8%, maar lijkt daarna te stagneren. Sinds woensdagochtend 1 mei schommelt de waarde van VET rond de $0,0065. Het lijkt er echter wel op dat de stijgende lijn weer is ingezet. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.