Home » Nieuws » Crypto Auto's: is dit het begin van de toekomst?

Crypto Auto's: is dit het begin van de toekomst?

Gepubliceerd op 30 april 2019 om 21:10

Velen van ons boven de 18 kunnen wel een auto besturen. Het geeft je de vrijheid om naar de film, winkels, parken enzovoort te gaan. Als je het geluk hebt om een ​​Jaguar te bezitten lijkt het erop dat je binnenkort wat Bitcoin kunt verdienen door slechts een paar van deze dingen te doen.

Jaguar & IOTA

Het bedrijf is ook eigenaar van Land Rover (Jaguar Land Rover) dus dit betekent dat beide modellen auto's worden voorzienvan wateen slimme portemonneewordt genoemd. Met de mogelijkheden kunnen bestuurdersworden beloond met de nieuwe cryptocurrency IOTA, alleen voor het delen van gegevens.

Voor diegenendie het nog niet weten, IOTA is een cryptocurrency die is gebaseerd op het internet of things (IoT)en werdgeïnitieerd door de software- en computer gigant IBM.

Alle toekomstige modellen worden geleverd met de slimme wallet-software gedownload en geïnstalleerd inhun systemen maar om de cryptocurrency te verdienen moeten autobezitters nuttige informatie zoals files en slechte wegomstandigheden melden.

De mede-oprichter en co-voorzitter van IOTA, Dominik Schiener, plaatste een verklaring met betrekking tot de technologie:

"De slimme portemonnee-technologie kan eenvoudig worden aangepast aan alle nieuwe voertuigen. IOTA wil interoperabiliteit mogelijk maken met al deze verschillende spelers, dus er is geen Jaguar-muntstuk, geen BMW-muntstuk, maar een universeel token voor deze machine-economie. "

Wanneer ze het geld verdienenkunnen chauffeurs het geld gebruiken om tol te betalen en elektrische voertuigen te laden.

Het einddoel voor Jaguar is het bereiken van nul-emissies, nul ongevallen en nul verkeersopstoppingen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.