Home » Nieuws » Koersen Basic Attention Token (BAT) en Binance Coin (BNB) stijgen hard

Koersen Basic Attention Token (BAT) en Binance Coin (BNB) stijgen hard

Gepubliceerd op 19 april 2019 om 23:52

De cryptocurrency-markt is momenteel vrij rustig. Bitcoin is de afgelopen 2 weken vrij stabiel gebleven, net als de totale marktkapitalisatie van zo'n 170 miljoen dollar. Maar er zijn enkele uitschieters in positieve zin. We lichten er twee uit, Basic Attention Token (BAT) en Binance Coin (BNB)

Basic Attention Token (BAT)

De koers van BAT stond op 5 april op $0,28. Vandaag 2 weken later op 19 april is dit $0,38. Dit is een stijging van 36%. Hiermee is het van de top 50 coins de hoogste stijger in deze periode. Eén van de redenen van deze stijging is het bericht van de LA Times om Brave Browser te gaan ondersteunen. Met de Brave Browser kan content worden gewaardeerd met micro-betalingen in cryptocurrency tokens van Basic Attention Token (BAT). 

Binance Coin (BNB)

BAT was niet de enige coin dit de afgelopen 2 weken als een raket ging, ook Binance Coin (BNB) mocht er wezen! Op 5 april stond de BNB koers nog op zo'n $19 dollar. Vandaag 19 april is dit gestegen tot $24 dollar, een stijging van circa 26%. De coin van de populaire exchange Binance lijkt onder andere zo hard te stijgen door de lancering van het mainnet op 23 april. Dan krijgt BNB dus haar eigen blockchain in plaats van het huidige op Ethereum gebaseerde ERC20 token. Ook al het nieuws rondom de decentrale Binance DEX exchange zal ongetwijfeld enige invloed hebben gehad. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.