Home » Nieuws » Op Vechain gebaseerd Plair (PLA) platform lanceert alpha

Op Vechain gebaseerd Plair (PLA) platform lanceert alpha

Gepubliceerd op 6 april 2019 om 22:26

Plair (PLA) is een gedecentraliseerd gaming-platform wat draait op de Vechain blockchain. Het is de bedoeling dat het een zeer interactief ecosysteem gaat worden waarin gebruikers worden beloond voor hun deelname, prestaties en bijdragen. Naarmate het ecosysteem groeit, zal Plair zijn oplossingen voor decentrale streaming, contentbeheer en cloud-gaming verder uitbreiden. Volgens planning zou de lancering in maart 2020 plaats moeten vinden. De alpha versie is onlangs verschenen. 

Plair alpha platform

Om in aanmerking te komen voor het testpanel van Plair moest je je aanmelden. Uiteindelijk werden dat 1200 aanmeldingen, welke allemaal zijn geaccepteerd door het Plair-team. 

PLA tokens voor feedback

Door de grote interesse in het testen van de alpha versie heeft Plair ook besloten de 'reward pool' voor feedback van gebruikers te vergroten van 50M naar 250M PLA tokens. Deze tokens kun je als tester verdienen als je bugs uit het systeem haalt en nuttige feedback aan het team doorgeeft. 

Plair alpha is op 2 april gelanceerd. De eerste reacties van gebruikers zijn veelbelovend, echter is dat nog niet terug te zien in het blockchain gebruik en de koers van Plair. Het aantal 'transaction clauses' op de VeChain blockchain is al dagenlang tussen de 100.000 en 110.000 per dag, dus geen significante verhoging. De waarde van Plair is sinds de ICO gestaag gestegen, maar juist de afgelopen paar dagen is een daling ingezet. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.