Home » Nieuws » Bitcoin en altcoins stijgen als een raket! MOON!

Bitcoin en altcoins stijgen als een raket! MOON!

Gepubliceerd op 2 april 2019 om 23:36

Op dinsdag 2 april 2019 werden we ineens positief opgeschrikt door een grote stijging van vele cryptomunten. In de ochtend rond 7:00 uur  steeg de koers binnen een uur met maar liefst 15%! 

Niet alleen bitcoin profiteerde van deze flinke opvlieger voor cryptocurrencies. De reden achter de plotselinge stijging is niet duidelijk.

Altcoins stijgen mee

De totale marktkapitalisatie steeg in één dag van $147 miljard dollar tot $166 miljard dollar, een stijging van 13%. 

Waar bitcoin ook nu aan het einde van de dag nog op een plus staat van zo'n 15%, hebben ook de altcoins dus flink geprofiteerd van de 'bullrun'. Er waren coins bij die nog een veel hogere stijging lieten zien, zoals Bitcoin Cash (+28%) en Nano (25%). 

 

Er waren ook coins te zien die het minder deden. In de top 20 was er maar één coin die geen positief resultaat wist te behalen over de laatste 24 uur, en dat is Tezos. Deze eindigt in de min met ca. -1,5%. 

Lange weg te gaan

Ondanks dat wat euforie op zo'n dag als vandaag niet vreemd is, is er ook nog een lange weg te gaan. Bitcoin noteerde in december 2017 bijna $20.000 dollar. Ook met de recente stijging naar $4.800 dollar is er dus nog een hele lange weg te gaan voordat een all-time high in zicht komt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.