Home » Nieuws » Zodra Breakout is bevestigd zou Bitcoin (BTC) naar $5.500 kunnen stijgen

Zodra Breakout is bevestigd zou Bitcoin (BTC) naar $5.500 kunnen stijgen

Gepubliceerd op 24 maart 2019 om 10:48

Hoop is schijnbaar massaal teruggekeerd naar de crypto-markt. Natuurlijk, Bitcoin (BTC) en andere digitale activa worden zijwaarts verhandeld, maar het sentiment dat wordt weergegeven door beleggers in cryptocurrency is sterk.

GalaxyBTC, een vooraanstaande analist en zelf uitgeroepen "accumulatieapparaat", heeft onlangs onthuld waarom de kans groot is dat BTC in de nabije toekomst gemakkelijk zou kunnen stijgen tot $5.500.

Hij vestigde de aandacht op een studie van Thomas Bulkowski, een toonaangevende beurs handelaar. Galaxy stelt dat meer dan 60% van oplopende driehoekspatronen die een afnemend volume ervaren naar boven komen. Elk van deze breakouts levert een gemiddelde rally van 35% op.

Terwijl Bitcoin dit patroon momenteel aan het ondergaan is met een reeks lagere dieptepunten, een aantal bearish tests en licht dalende volumes, legde Galaxy uit dat BTC vanaf hier $5.500 zou kunnen bereiken.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

In reactie op de eenvoudige analyse van Galaxy gaven reaguurders blijk van optimisme. Anton Pagi schreef dat het lijkt alsof Bitcoin een "A & E-bodem met een handvat”-patroon is binnengetreden en een sterk precedent schept waar een ”vloer” voor de lange termijn in kan zijn.

Het is echter belangrijk om erop te wijzen dat de gemiddelde pullback 19% is als een activa  niet overtuigend overtreft boven een oplopende driehoek. Dit betekent dat $3.300 de ondergrens zou zijn.

$5.000 kan heel goed op tafel liggen

Galaxy is niet de eerste die $5.000 mogelijk acht voor BTC om te doorbreken in zijn volgende bullish uitbraak. In een aantal recente tweets heeft de Britse analist met pseudoniem Filb Filb de aandacht gevestigd op het bovengenoemde prijsniveau, daarbij verwijzend naar een aantal indicatoren die de cryptocurrency naar dat gunstige niveau zouden kunnen duwen.

Zoals eerder gemeld door Ethereum World News, zou de verhouding tussen lange en korte posities op de BTC-markt van Bitfinex een aanstaande stijging kunnen signaleren. Filb legde uit dat toen Bitfinex's BTC-long-short (L / S) -ratio boven de 1,5 steeg, toen  naar één of minder terugkeerde en vervolgens het afgelopen jaar terugging boven 1,25, het activum met ongeveer 25% tot 50% hoger werd verplaatst. Aan de andere kant, toen de L / S-verhouding na een verplaatsing onder één de 1,25 niet doorbrak, betrad BTC "zeer bearish gebied", wat resulteerde in nieuwe dieptepunten voor crypto.

Op dit moment is de L / S-ratio onlangs de 1.5 overschreden, samengevouwen tot één en mogelijk teruggekeerd naar of ruim boven de 1.25. En daarmee merkte de handelaar op dat Bitcoin "waarschijnlijk hoger zal breken op basis van alleen deze statistiek", waarbij hij een hypothetische 25% rally trekt, die BTC tot $5000 zou opleveren en mogelijk tot een langere termijn run.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.