Home » Nieuws » Crypto wordt nu overal en altijd in Europa geaccepteerd, dankzij de 2gether Visa-betaalpas

Crypto wordt nu overal en altijd in Europa geaccepteerd, dankzij de 2gether Visa-betaalpas

Gepubliceerd op 21 maart 2019 om 21:11

Met 2gether kunnen mensen hun crypto uitgeven aan alles van kauwgom tot nieuwe schoenen met één swipe van een prepaid Visa-betaalpas, nu verkrijgbaar in de 19 landen van de eurozone

Madrid, Spanje - maart 2019 - Na de succesvolle bèta-lancering in Spanje kondigt 2gether, het moderne platform voor gezamenlijk bankieren, zijn Europese expansie aan. 2gether, geadviseerd door KPMG en A.T. Kearney, stelt gebruikers in de eurozone in staat om hun crypto overal en altijd te gebruiken met één veeg van de 2getherkaart.

Crypto-bedrijven maken vaak beloftesals het gaat om massale adoptie, maar komendeze nog niet echt na. Crypto wordt nog steeds niet overal geaccepteerd en de plaatsen die crypto accepteren zijn meestal geen plaatsen die degemiddelde persoon wil bezoeken, zoals winkelcentra, bioscopen of lokale bars. Momenteel is het uitgeven van crypto een lang en moeilijk proces met uitwisselingen, persoonlijke sleutels en veel wachten.

Met de vooruitbetaalde Visa-debitcard van 2gether kunnen consumenten crypto net zo gemakkelijk uitgeven als wanneer ze overal euro's zouden hebben, direct zonder kosten. Of jenu winkelt in jefavoriete boetiek of een vriend meeneemt voor het avondeten, gebruikers vegen gewoon hun 2gether-kaart en het integreert naadloos cryptocurrency in het dagelijks leven van haar klanten, in wezen betalen met crypto zonder het te beseffen. Nieuwe schoenen kopen in het centrum? Veeg met je 2-kaart en je crypto dekt alles naadloos af. Je moedereenbrunch cadeaudoen? Betaal met crypto met slechts één veeg. Betaal voor parkeren in het theater, kaartjes voor de vooorstellingen zelfs boter voor de popcorn - allemaal met crypto, net zo gemakkelijk als een Visa-kaart.Dat is de belofte van 2gether.

Met 2gether kan je:

  • Betalen in euroof direct euro's omzetten in 1van de 7 cryptocurrencies om te betalen met de Visa-kaart: ETH, BTC, XPR, BCH, EOS, XLM en LTC
  • Houd euro en crypto-saldo's in dezelfde app vast en beheer deze
  • Koop en verkoop crypto in twee klikken zonder opslagen om prijzen in te wisselen

In de toekomst zal 2gether's platform technologieën voor AI en machine learning integreren om te helpen bij financieel management, productkeuzes en investeringsbeslissingen die het best bij de gebruiker passen.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

"2gether is de bank van de toekomst aan het ontwikkelen, waar consumenten het volledige eigendom en de zeggenschap hebben over de diensten die ze gebruikenen ze verder kunnen gaan dan uitsluitend omgang met euro's en dollars",

zegt Ramón Ferraz, CEO van 2gether.

"Tot op heden is er geen tastbare toepassing in handen van de klant geweest die de crypto en de reguliere markt met elkaar verbindt. We zijn er trots op een van de eerste bedrijven in de crypto-ruimte te zijn die een tokenverkoop lanceren met een al voltooid product. "

EU-burgers kunnen nu de app downloaden, het KYC-proces doorlopen en bovenaan de wachtlijst staan ​​om de functionaliteiten van 2gether te gebruiken. Op 27 maart zal 2gether een tokenvoorverkoop van de 2GT ondergaan als een virtuele financiële activa onder de ticker 2GT. Alle EU-burgers zullen kunnen deelnemen aan de voorverkoop van € 5 miljoen en alle diensten van de app kunnen ervaren.

2gether is nu beschikbaar om te downloaden op Google Play en de App Store.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.