Home » Nieuws » Ripple en Blockchain Video Game Platform Forte zetten Blockchain Gaming fonds op

Ripple en Blockchain Video Game Platform Forte zetten Blockchain Gaming fonds op

Gepubliceerd op 16 maart 2019 om 14:57

De in San Francisco gevestigde blockchain-videogameplatformprovider Forte kondigde aan dat het een partnerschap is aangegaan met het blockchain-ecosysteemproject Xpring van Ripple om de adoptie van blockchain-technologie in de videogamebranche verder te bevorderen, volgens een persbericht van 12 maart.

Om dit doel te bereiken, onthulden de twee blockchain-bedrijven gezamenlijk een nieuw fonds van $100 miljoen voor ontwikkelaars van videogames die geïnteresseerd zijn in het toepassen van blockchain-technologie op in-game-markten waar gamers digitale merchandise kunnen kopen. Forte beheert het fonds en verdeelt subsidies specifiek aan game-ontwikkelaars die "live casino-spellen beheren met meer dan 50.000 dagelijkse actieve gebruikers en geïnteresseerd zijn in het gebruik van blockchain om ondersteuning voor nieuwe spelontwerpen te ontgrendelen en bedrijfsresultaten te genereren."

Volgens een artikel in Fortune zullen de beurzen worden betaald in XRP en sommige kunnen miljoenen dollars waard zijn. In een toespraak tot Fortune verklaarde Ethan Beard, een senior executive bij Xpring: "Videogames maken al heel lang gebruik van nieuwe technologie, van console tot pc en mobiel. Nu helpt blockchain game-ontwerpers die het moeilijk hebben gehad om een economie te faciliteren die alle soorten spelers kan bedienen. "

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

Forte heeft niet gezegd wanneer het subsidies gaat uitdelen.

Het Forte-platform is ontwikkeld met behulp van Ripple's open-source Interledger Protocol en gebruikt XRP om in-game transacties te voltooien. Het platform bevat ook het Codius-hostingprotocol, dat zegt dat het cross-chain-transacties kan vergemakkelijken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.