Home » Nieuws » Trailer CRYPTO gelanceerd, film 12 april in de bioscoop

Trailer CRYPTO gelanceerd, film 12 april in de bioscoop

Gepubliceerd op 13 maart 2019 om 23:45

Het is echter nog maar de vraag of het uitbrengen van deze film de cryptocurrency wereld gaat helpen. Het lijkt er namelijk op dat de makers van de film als doel hebben gesteld crypto's in een kwaad daglicht te stellen. Het verhaal gaat over een Wall Street bankier die bij de AML (anti money laundering) dienst werkt. Tijdens zijn werk stuit hij op een mega witwas schandaal van de Russische maffia. 

Trailer

Op 11 maart verscheen de trailer van CRYPTO op youtube:

CRYPTO

De hoofdrollen in CRYPTO worden gespeeld door Kurt Russell, Beau Knapp, Alexis Bledel en Luke Hemsworth. Luke is de broer van Liam en Chris Hemsworth. Zeker Kurt Russell is een grote naam, en velen vinden het enigszins vreemd dat hij zich leent voor deze B-film. Want het lijkt erop dat, ondanks dat dit een Hollywood productie is, het niet bepaald een hoogwaardige film gaat worden. Misschien kunnen we nog enige hoop putten uit het feit dat negatieve aandacht óók aandacht is, en dat cryptocurrency in ieder geval weer eens onder de aandacht komt bij het 'grote' publiek. Maar wij verwachten niet dat deze film de koersen zal laten knallen.  

Reacties

Hoewel de trailer inmiddels meer dan 500.000 keer is bekeken, zijn de reacties niet mals. Hier een greep uit de ruim 500 reacties op dit moment:

 

"This looked terrible, looks like something out of the 90’s with the graphic design"

"Yes,... it's here. The dumbest film ever made about something that the writers don't understand."

"Hollywood makes crypto movies that insult crypto, i noticed. This is all so inaccurate lmao."

"what did i just watch? i kinda lost contact with reality .."

"I like it - it's a high quality propaganda-movie by the looks of it. Wonder how much the banks paid. Anyway, this movie will probably be some sort of a cult-movie in a number of years from now."


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.