Home » Nieuws » Waarde Enjin Coin stijgt hard na bekendmaking samenwerking Samsung

Waarde Enjin Coin stijgt hard na bekendmaking samenwerking Samsung

Gepubliceerd op 9 maart 2019 om 22:21

De waarde van Enjin Coin (ENJ) is in 2 dagen tijd ongeveer 2,5x zo hoog geworden. Op 8 maart noteerde ENJ begin van de dag nog zo'n $0,10, nu bijna 2 dagen later is dit $0,25. Deze grote stijging volgt op het nieuws dat Enjin Coin een samenwerkingsverband met Samsung heeft afgesloten. 

Enjin Coin en Samsung

Op vrijdag werd door Koreaanse media melding gemaakt dat de gaming coin Enjin zou gaan samenwerken met Samsung. Vorige maand had Samsung de S10 al gelanceerd op de MWC Barcelona, met de Blockchain Keystore functionaliteit waar wij eerder al over schreven. Toen leek het er, door aanwezigheid van een Enjin logo op één van de afbeeldingen, al op dat de Enjin Coin ondersteund zou worden. Hierdoor maakte de coin al een flinke sprong in waarde, van ca. $0,04 naar $0,10. 

Lancering software development kit (SDK)

Enkele dagen geleden steeg ENJ reeds een goede 25%. Dit kwam doordat het bedrijf bekendmaakte wanneer het de kit voor software ontwikkelaars gaat lanceren. Dat zal op 14 maart plaats gaan vinden. Deze bekendmaking wakkerde het vuurtje aan dat ENJ inderdaad ondersteund zou gaan worden door Samsung. Dit blijkt nu dus ook daadwerkelijk het geval, waarmee de Enjin Coin dus nog verder in waarde toegenomen is.  

Toekomst

Wanneer de acceptatie van ENJ ook daadwerkelijk door game ontwikkelaars gaat worden geïmplementeerd, is het de verwachting dat deze waarde nog verder kan stijgen. De markt van het mobiele gamen is booming, men spreekt er al over dat gamen op de telefoon de trend zal worden.

Samsung werkt momenteel ook aan een vouwbare gametelefoon met speciale game-knoppen. Wanneer ook deze telefoon voorzien zal zijn van de Blockchain Keystore zal dit de kansen voor Enjin Coin om uit te groeien tot een top 10 coin verder doen toenemen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.