Home » Nieuws » Vier keer brandstof voor een herstel van de cryptomarkt

Vier keer brandstof voor een herstel van de cryptomarkt

Gepubliceerd op 7 maart 2019 om 20:50

#1 Eindelijk een groene maandkaars

Op 1 maart meldde CCN dat Bitcoin sinds juli 2018 haar eerste groene maandkaars heeft vastgelegd.

In technische analyse verwijst een groene maandelijkse kaars naar een netto maandelijkse winst en in februari herstelde Bitcoin van $3.413 tot $3.791.

Sindsdien is de Bitcoin-prijs binnen een week weer opgekrikt tot meer dan $3.900, terwijl de cryptocurrency-markt $6 miljard aan zijn waardering heeft toegevoegd.

#2 Er worden weer meer BTC addressen aangemaakt

Als je kijkt naar het aantal adressen dat is aangemaakt op het Bitcoin-netwerk, dan is dat ongeveer 20 procent gestegen ten opzichte van het dieptepunt in januari, het is weer op het niveau dat we in het voorjaar van 2018 zagen toen Bitcoin ruim boven de $6000 was.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

#3 Investeringen

In elke grote cryptocurrency-markt in de Verenigde Staten, Zwitserland, Japan en Zuid-Korea, is een groeiend aantal financiële instellingen en beleggingsfirma's begonnen middelen aan te wenden om ofwel in de cryptovaluta-infrastructuur te investeren of deze te bouwen.

Vorige week meldde The Block bijvoorbeeld dat Starbucks als onderdeel van de Bakkt-deal Bitcoin-betalingen in de komende 18 maanden in hun systeem zal integreren. Zulke initiatieven kunnen voor brede adoptie zorgen.

#4 Adoptie van het Lightning netwerk

Square, de $31 miljard-betalingsgigant, zal op korte termijn het Lightning-netwerk overnemen en wanneer dat het geval is, zou Dorsey (CEO Twitter) in zijn eentje de acceptatie van de tweedelige schaaloplossing kunnen bewerkstelligen.

De 15-maanden lange bearmarkt heeft blijkbaar aan beleggers getoond, vooral in de traditionele financiële markt, dat cryptocurrencies als een activaklasse geen modegril is en dat het zichzelf heeft gevestigd als een opkomende beleggingscategorie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.