Home » Nieuws » Binance coin (BNB) blijft maar stijgen; geeft 10.000 BNB weg voor testen DEX

Binance coin (BNB) blijft maar stijgen; geeft 10.000 BNB weg voor testen DEX

Gepubliceerd op 3 maart 2019 om 23:28

De coin van de bekendste exchange Binance stijgt maar door. De Binance Coin noteert vandaag $11,58. Rond de jaarwisseling schommelde de koers van BNB nog rond de $5,- waarmee het één van de best presterende coins van 2019 tot nu toe is. Maar als het aan Binance ligt is dit pas het begin! 

Binance DEX en BNB

Binance heeft haar gedecentraliseerde handelsplatform aangekondigd, genaamd DEX. Deze exchange zal op de Binance' eigen blockchain draaien, de Binance Chain. De Binance Chain zal dan ook de native blockchain van de BNB coin worden, waarmee deze dus niet meer op de Ethereum blockchain zal draaien. Op dit moment is DEX in de testfase.

Testfase Binance DEX met vergoeding

De testfase van de decentrale DEX exchange is momenteel al aan de gang. Binance heeft nu bekendgemaakt dat het gebruikers gaat belonen voor het testen van het systeem. Hiermee zijn 10.000 BNB coins te verdienen. 

Binance DEX competitie

 
Om de bekendheid van de Binance DEX te vergroten heeft Binance besloten een gesimuleerde handelswedstrijd te organiseren op het DEX-testnet. Alle gebruikers die ten minste 1 echte BNB op hun Binance-account hebben staan kunnen meedoen aan de Binance DEX Simulated Trading Competition. Elk Binance.com-account kan maximaal 20 Binance Chain-adressen registreren en ontvangt 200 virtuele testnet-BNB-tokens voor elk adres als startkapitaal. De wedstrijd begint  7 maart 08:00 AM (UTC). De prijzen variëren van enkele BNB's tot maximaal 3.000 BNB per gebruiker. 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.