Home » Nieuws » Binance Coin (BNB) top 10 cryptomunten, hier zijn 10 redenen waarom

Binance Coin (BNB) top 10 cryptomunten, hier zijn 10 redenen waarom

Gepubliceerd op 8 februari 2019 om 22:30

Binance Coin (BNB) is de top 10 grootste cryptomunten binnengekomen. CoinMarketCap rapporteert dat BNB nu op plek 10 staat. Niet slecht voor een munt die slechts twee jaar bestaat!

Binance gaf 10 redenen voor dit succes:

  1. Binance cryptobeurs. Niet verassend is dat de eerste reden de Binance cryptobeurs behelst. Hier wordt BNB als utility token gebruikt. Handelaren kunnen het gebruiken om transactiekosten te betalen aan de omruiling en kortingen krijgen in ruil.
  2. Binance's nieuwe fiat-uitwisselingen zoals Binance Jersey, Binance Singapore en Binance Uganda. Deze uitwisselingen bieden gebruikers meer mogelijkheden om fiat te gebruiken in de crypto-wereld.
  3. Het uitrollen van meerdere innovaties, zoals functies voor subaccounts en over-the-counter (OTC) trading desks waarmee bedrijfsaccounts sneller en handiger kunnen handelen om de groei van het wereldwijde blockchain-ecosysteem te bevorderen.
  4. Hun token verkoopplatform Binance Launchpad dat exclusieve mogelijkheden biedt aan gebruikers en blockchain-componenten om deel te nemen aan meeslepende en doorgelichte blockchain-projecten.
  5. Binance Labs, waar ze projecten investeren in projecten die (nog) niet klaar zijn voor het publieke domein.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

  1. Binance Charity maakt gebruik van blockchain-technologie en creëert een transparant donatieplatform. Het brengt de blockchain-projecten en individuen samen om een duurzame impact te maken. Een unieke actie die het doet is om meer mensen kennis te laten maken met blockchain en het gebruik ervan - een langetermijnspel voor een bredere blockchain-gebruikersgroep.
  2. Binance Acadamy biedt verschillende meertalige lessen die mensen helpen meer te weten over blockchain en die op hun beurt deelnemen aan de groei van het ecosysteem, of het nu gaat om de handel in Binance of het ontwikkelen van nieuwe technologieën die we allemaal kunnen ondersteunen.
  3. Met Binance Info proberen ze alles wat belangrijk is te weten over verschillende tokens onder één dak te brengen, van prijsbewegingen tot onderzoeksmaterialen en alles daartussenin.
  4. Binance Research voegt waarde toe aan het ecosysteem door een grondige blik te werpen in enkele blockchain-projecten en trends in de sector.
  5. De eenvoudig te gebruiken interface van Trust Wallet biedt mogelijkheden voor mensen om meer uit hun crypto te halen.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.