Home » Nieuws » De Bitcoin bullrun kan zo weer terugkeren

De Bitcoin bullrun kan zo weer terugkeren

Gepubliceerd op 7 februari 2019 om 22:48

Volgens JP Morgan's marktstrateeg Nikolaos Panigirtzoglou is het nog niet gedaan met Bitcoin. Hij verwacht zelfs de de 'Bitcoin gekte' weer terug kan keren. Midden december 2018 was dezelfde Panigirtzoglou nog een stuk minder enthousiast en zij hij dat deelname van financiële instellingen aan bitcoin-handel steeds verder aan het afnemen was.

Deze mening heeft hij bijna 2 maanden later blijkbaar bijgesteld. Tijdens een aflevering van CNBC's 'Futures Now' zei hij namelijk dat deze situatie waarschijnlijk maar tijdelijk is, en hernieuwde interesse vanzelf weer aan zal trekken. 

Panigirtzoglou  zei er het volgende over:

"The stability that we are seeing right now in the cryptocurrency market is setting the stage for more participation by institutional investors in the future. The cryptocurrency market was a new market. It went through a bubble phase [and] the burst."

Ondanks dat de 'bubble' voorbij is en er relatief gezien stabiliteit voor in de plaats is gekomen,  geeft hij wel aan dat we niet moeten verwachten dat de ommekeer al meteen dit jaar plaats zal vinden. Het zou zelfs nog wel eens jaren kunnen duren. Een grote taak hierin is weggelegd voor de makers van regelgeving en toezichthouders. Wanneer dit op orde is zou het wel eens snel kunnen gaan. 

Bitcoin ETF

Eind 2018 stond de koers van de Bitcoin op zijn all-time high, bijna $20.000,-. Op dit moment is dit ongeveer $3.400,-. Er wordt veel verwacht van de Bitcoin ETF. Deze zou ervoor moeten zorgen dat veel geld van institutionele beleggers op Wall Street naar de cryptomunten zal gaan stromen. Deze ETF is echter nog niet goedgekeurd voor de SEC. Kenners verwachten ook dat het nog wel even kan duren voordat deze komt. Tot die tijd 

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.