Home » Nieuws » Red Bull eerste formule1 team dat cryptocurrency sponsorcontract tekent

Red Bull eerste formule1 team dat cryptocurrency sponsorcontract tekent

Gepubliceerd op 5 februari 2019 om 21:35

Red Bull is het eerste F1 team dat een sponsorcontract tekent met een cryptocurrency. Het kondigde een overeenkomst aan met FuturoCoin. De merknaam zal worden weergegeven in de RB15-auto van het team en de overalls van de coureur.

Red Bull teamchef Christian Horner is verheugd dat het team de eerste in de F1 is die een sponsorcontract met een cryptocurrency afspreekt.

"In de afgelopen jaren was de opkomst van blockchain-technologie en cryptocurrencies echt opmerkelijk, en we zijn verheugd het eerste Formula One-team te zijn dat dit heeft omarmd, dankzij ons partnerschap met FuturoCoin," zei Horner.

"Beveiligde digitale valuta's staan ​​aan de top van de technologische ontwikkeling en we zijn erg verheugd deel uit te maken van deze revolutie."

Roman Ziemian, mede-oprichter van FuturoCoin, zegt dat de Formule 1 en cryptocurrencies vergelijkbaar zijn met elkaar, door te stellen dat ze allebei snelheid, technologie en vooruitlopen.

"Cryptocurrencies en Formula One lijken erg op elkaar en hun waarden lijken veel op elkaar; snelheid, technologie en een voorsprong nemen op hun tijd. Ik ben een grote fan van de autosport en de F1 heeft me altijd geïntrigeerd ", voegde Ziemain eraan toe.

"Het sponsorschap is een opwindend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf en zal een wereldwijd platform zijn voor ons om het bewustzijn van FuturoCoin te vergroten."

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

CEO van het managementbedrijf van FuturoCoin, Paulina Woźniak, is er trots op dat zijn onderneming de eerste in zijn soort is geworden om met Red Bull de F1 te bereiken.

"We zijn erg trots dat FuturoCoin de eerste cryptocurrency ter wereld is die op een Formule 1-auto verschijnt. Daarnaast kijken we er naar uit om samen te werken met Aston Martin Red Bull Racing, een prestigieus merk dat wereldwijd wordt erkend. "


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.