Home » Nieuws » Vroeg of laat krijgt Amazon zijn eigen munt

Vroeg of laat krijgt Amazon zijn eigen munt

Gepubliceerd op 4 februari 2019 om 21:59

Changpeng Zhao, de CEO van Binance, voorspelde onlangs dat Amazon, 's werelds grootste online retailer, uiteindelijk zijn eigen cryptocurrency zou lanceren.

Zhao legde uit dat crypto-betalingen sneller zijn, goedkoper zijn en dat crypto gateways makkelijk geïntegreerd kunnen worden in e-commerce sites. Ook is er minder papierwerk betrokken bij crypto-betalingen en is het mogelijk om een meer diverse demografie en geografie te bereiken. 

Hoewel Amazon geen plannen heeft aangekondigd met betrekking tot het ontwikkelen van zijn eigen cryptocurrency, heeft het gigantische winkelbedrijf het afgelopen jaar verschillende crypto-gerelateerde patenten verworven. De octrooien zijn verkregen via dochterondernemingen van Amazon en ze omvatten (beschrijven) voornamelijk cryptografisch beveiligde, gedistribueerde platforms voor gegevensopslag

Andere crypto-gerelateerde patenten ingediend door Amazon omvatten datamarkten waarvan analisten denken dat ze kunnen worden gebruikt om cryptocurrency betalingsgateways te lanceren op de online shopping platforms van de retailer.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.