Home » Nieuws » CoinGate kondigt aan XRP te accepteren in 4500 winkels

CoinGate kondigt aan XRP te accepteren in 4500 winkels

Gepubliceerd op 2 februari 2019 om 08:32

Weer een succes voor Ripple (XRP). CoinGate, de betalingsgateway voor cryptobetalingen, laat weten dat ze XRP accepteren in al hun 4500 winkels.

CoinGate geeft aan dat ze Ripple al een tijd bijhielden en nu hebben toegevoegd op veler verzoek vanuit de community.

"We zijn verheugd u te laten weten dat we nog een andere betalingsoptie toevoegen voor onze verkopers, en deze keer is het een grote! Vanwege de zeer populaire vraag van de community, onze volgende cryptocurrency op de lijst - XRP!

Dientengevolge kunnen eigenaars van XRP-munten het nu gebruiken als betaalmiddel bij meer dan 4.500 winkels online! Of je nu een VPN, videogame of iets anders wilt kopen, je bent meer dan welkom om dat te doen! "

CoinGate zegt veel vertrouwen in Ripple (XRP) te hebben. CoinGate merkt op dat, ondanks beschuldigingen extreem gecentraliseerd te zijn, Ripple een decentralisatiestrategie uitvoert waarin zij de toelating van externe validators stimuleren, waarbij één eigen knooppunt voor elke twee nieuwe gedecentraliseerde knooppunten wordt verwijderd. Ze hebben ook hun betrokkenheid bij de Ripple-technologie uitgedrukt. "Om de decentralisatie van het XRP-netwerk verder te versnellen, hebben we nu onze eigen XRP Ledger-validator!", Zei CoinGate in zijn aankondiging.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

De relatie tussen Coingate en Ripple is niet alleen beperkt tot het ondersteunen van XRP als betaalmechanisme. Coingate kondigde ook de lancering aan van een token-aankoopdienst met verschillende betalingsmodaliteiten:

"Je kunt nu ook XRP via CoinGate kopen via een van onze ondersteunde methoden. U kunt het bijvoorbeeld kopen via SEPA-bankoverschrijving, mobiel saldo en QQPay via het CoinGate-dashboard. Als u zich echter niet wilt laten registreren, zijn er alternatieve methoden om hetzelfde te bereiken.

Eén manier is om XRP te kopen met een creditcard / betaalkaart. Het is een heel eenvoudige procedure die slechts een snelle KYC-controle vereist. Hetzelfde geldt voor degenen die XRP willen kopen met Neteller of Skrill wallets. Geef gewoon uw ontvangende XRP-adres op, voer uw inloggegevens in en ga door naar de kassa! "

Het lijkt er op dat ondanks alle negativiteit Ripple (XRP) toch stapje voor stapje de weg naar adoptie aan het bewandelen is.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.