Home » Nieuws » VanEck Bitcoin Investeerders: Goud is nummer 1 investering in 2019

VanEck Bitcoin Investeerders: Goud is nummer 1 investering in 2019

Gepubliceerd op 27 januari 2019 om 11:17

Eerder meldden we al dat VanEck zijn ETF aanvraag heeft teruggetrokken. De opgegeven reden was dat door de shutdown van de Amerikaanse overheid de aanvraag niet op tijd met de juiste kennis kon worden beoordeeld.

Wat echter onder de radar van veel beleggers vloog, was dat Van Eck de aandacht vestigde op het feit dat de vraag van beleggers naar Bitcoin af begint te nemen. Sprekend over het "ETF Edge" -segment, merkte de CEO van VanEck op dat hoewel BTC in 2017 een "klein beetje vraag wegnam van goud", het getij in 2018 begon te keren en in 2019 dit niet anders zou zijn.

Tim Seymour, de chief investment officer van Seymour Asset Management, bevestigde het sentiment dat werd onthuld door de poll van VanEck. Seymour merkte op dat niet alleen de liquiditeit bijna verdwenen is voor cryptocurrencies, waarschijnlijk vanwege het ontbreken van publiekelijk gerapporteerde volumes op beurzen, maar dat Bitcoins status als een Store of Value (SoV) "erg moeilijk" is om te verdedigen. De belegger zei zelfs dat het geen zin heeft om de hegemonie van goud als de de-facto go-to SoV te betwisten.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.