Home » Nieuws » Samsung Galaxy S10 komt mogelijk met cryptocurrency wallet

Samsung Galaxy S10 komt mogelijk met cryptocurrency wallet

Gepubliceerd op 25 januari 2019 om 20:46

Er zit een kans in dat Samsung de cryptowereld een flinke boost gaat geven. Er zijn foto's van het topmodel van de grootste mobiele telefoonfabrikant uitgelekt met een cryptocurrency wallet app. De app genaamd Samsung Blockchain KeyStore wordt hiermee voor miljoenen gebruikers toegankelijk, wat cryptocurrency een enorme boost zou kunnen geven. 

Samsung Blockchain Keystore

Het op Samsung gerichte platform Sammobile lekte de eerste afbeeldingen van de Samsung Blockchain Keystore app.  De app opent met een pagina welke toont dat deze app is 'een veilige en gebruiksvriendelijke plaats is voor jouw cryptocurrency'. De private keys zullen worden opgeslagen achter biometrische authenticatie zoals een vingerafdruk of irisscan. Hiermee kun je je account bekijken, transacties versturen en je transactiegeschiedenis bekijken, 

Ethereum

Op de gelekte foto's lijkt het dat op dit moment enkel Ethereum wordt ondersteund. Er gaan echter geruchten dat ook Bitcoin, Bitcoin Cash en alle ERC20 tokens op de Ethereum blockchain worden ondersteund. 

Massa-adoptie

De stap van Samsung om cryptocurrency in haar vlaggenschip te integreren is groot. Er wordt zelfs gesproken over een grote stap richting massa-adoptie. Met een miljoenenbereik is de kans groot dat er veel meer mensen in aanraking komen met de digitale munt. Mogelijk gaan door deze stap ook meer bedrijven ervoor kiezen de munten te gaan accepteren. Wie weet is het binnenkort mogelijk om apps in de Google Play Store te kopen met cryptomunten. Dat zou toch wel een échte doorbraak betekenen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.