Home » Nieuws » Twee ‘shitcoins’ die het verassend goed doen

Twee ‘shitcoins’ die het verassend goed doen

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 21:28

In deze lastige tijden in de cryptowereld wordt het nieuws gedomineerd door de top 10 cryptomunten zoals bepaald door hun market cap. Het is lastig voor de kleinere munten om de headlines te halen omdat iedereen wil weten wat er met de grote jongens gebeurd. Dit leidt er toe dat de publieke opinie convergeert naar alles behalve BTC en Ether zijn ‘shitcoins’.

Hoewel er een hoop munten zijn die inderdaad niet langer leven dan een paar maanden en daarmee het idee van ‘shitcoins’ bevestigen, zijn er echter ook ‘shitcoins’ die deze opinie ontkrachten.

Twee van deze munten zijn Maker (MKR) en Waves (Waves). Beide munten hebben een relatief lage market cap en vallen daarmee nog maar net binnen de top 20. Het zijn ook niet direct de munten waar de handelaren massaal aan denken bij het woord altcoin, maar hun history is verassend stabiel en bevat bij beide momenten van enorme groei.

Maker (MKR)

Gelanceerd in januari 2017, opende Maker (MKR) met een handelsprijs van $22,10 en een handelsvolume van $13,325. Drie dagen later handelde Maker voor $290.85. Tussen 2017 en 2018 bungelde MKR tussen $300, $400 en $1000. Terwijl MKR in 2018 onder de $1000 bleef dalen, daalde de waarde van het token, in tegenstelling tot de meeste tokens, niet snel, maar in plaats daarvan handhaafde MKR een prima handelsvolume.

Ondanks de bearish trends die in november de cryptomarkt inhaalden, bleef MKR verhandeld worden voor prijzen variërend van $300 tot $400. Nog indrukwekkender is dat MKR nooit onder de $400 is gedoken van 19 december 2018 tot heden.

 

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

Waves (Waves)

Waves is momenteel uit de $2 is gebroken en nu wordt gewaardeerd op meer dan $3, een handelsprijs die we voor het laatst zagen op 8 januari. Nog indrukwekkender is dat Waves de afgelopen 24 uur maar liefst 19% heeft behaald tegenover BTC. Terugkijkend op juni 2016 toen Waves live ging met een prijs van $1,33 en in de opvolgende weken daalde naar een niveau van $0,18, was het gemakkelijk om te concluderen dat het token de bodem had bereikt.

Deze lage handelsprijs bleef tot mei 2017, kort daarna begon de munt te handelen tussen $1 - $ m11. Het bewegingspatroon van het Waves-token, na het bloedbad van november, heeft een nogal veelbelovende wending genomen omdat het sinds december 2018 tot heden boven het $ 1-teken bleef.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.