Home » Nieuws » Cryptomarkt verzwakt maar er is nog hoop

Cryptomarkt verzwakt maar er is nog hoop

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 22:11

Het ziet er niet best uit voor de cryptomarkt. Vandaag handelde bijna de hele top 20 valuta’s in het rood zonder dat er echt een aanleiding bekend is.

Analisten kijken vaak naar de top valuta’s, vooral BTC, Ether en Ripple, voor een indicatie of de verliezen zullen doorzetten of dat het een zeer tijdelijk fenomeen is.

De 1-dags grafiek laat zien dat de valuta’s richting hun laagste punt van afgelopen jaar lopen. Als ze hier daadwerkelijk onder duiken is dit een zeer slecht signaal wat waarschijnlijk zal zorgen dat de koersen verder dalen in de directe en nabije toekomst. Als de koers blijft hangen op het oude laagste punt, en daarmee de “support grens” wordt dit door handelaren gezien als een goed moment om weer te investeren in de valuta’s wat de koers zal opdrijven.

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!

Als we de 1-dags grafiek van alle munten bekijken is er een sterke verkoop zichtbaar toen de $124 miljard market cap negatief doorbroken werd. De volgende belangrijke grens is die van $117 miljard en daarna $110 miljard, welke in December vorig jaar als laagste punt gemeten is. Het doorbreken van deze grenzen is een sterk “bearish” signaal. Klimt de koers terug naar de $124 miljard, of er zelfs doorheen, dan is het mogelijk dat er weer een meerdaagse stijging komt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.