Home » Nieuws » Pablo Escobars broer begint eigen cryptocurrency en wil president Trump afzetten

Pablo Escobars broer begint eigen cryptocurrency en wil president Trump afzetten

Gepubliceerd op 12 januari 2019 om 23:25

Roberto Escobar, de broer van de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, begint een eigen cryptocurrency. Voordat hij tot deze keuze kwam had hij geprobeerd een crowdfunding campagne te starten. Zijn doel is het afzetten van de Amerikaanse president, Donald Trump.

Van crowdfunding naar cryptocurrency

Deze crowdfunding actie was initieel een groot succes. In minder dan 10 uur werd er meer dan $10 miljoen dollar opgehaald. Toen besloot het crowdfunding platform, GoFundMe, om de stekker eruit te trekken. Er zijn aanvullende vragen gesteld aan Escobar Inc, het bedrijf achter de familie Escobar. 

Eén dag na het mislukken van de crowdfundcampagne komt Escobar met het nieuws een cryptocurrency te beginnen. Door het kopen van ESCOBAR tokens kan het project om Trump af te zetten worden gesteund. Op de site https://www.impeachtrumpfund.com is de lezen hoe je kunt doneren of ESCOBAR tokens kunt kopen. 

Geheimen over Trump

Ja, Roberto Escobar, ook wel "El Osito” (kleine beer) genoemd wil het echt. Het klinkt misschien wat ambitieus, maar hij denkt dat het mogelijk is met $50 miljoen dollar. Hij wil de macht van Trump afnemen omdat hij vindt dat Trump Amerikaanse latino's worden gediscrimineerd. Ook vergelijkt hij Trump met een Chihuahua hond (klein en schattig maar kan goed bijten) en noemt hij hem 100% corrupt. 

Escobar beweert drugsgerelateerde geheimen te weten over Donald Trump die hem ernstig zouden kunnen schaden. Deze geheimen, samen met meer onder meer onderzoek, lobbygroepen en advocaten, zou volgens El Osito moeten kunnen leiden tot het moeten aftreden van Trump. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.