Home » Nieuws » Ledger brengt nieuwe Nano X hardware wallet uit

Ledger brengt nieuwe Nano X hardware wallet uit

Gepubliceerd op 7 januari 2019 om 12:54

Het Franse bedrijf Ledger heeft op 7 januari haar nieuwste ontwikkeling gelanceerd, de Ledger Nano X. De Nano X is een zogenaamde hardware wallet, een soort beveiligde USB-stick waar de 'private keys' van cryptocurrency wallets in worden opgeslagen. 

Een hardware wallet wordt gezien als de meest veilige methode om cryptocurrency op te slaan. Met de voorganger Nano S had Ledger al een zeer populaire hardware wallet in huis. Deze is op dit moment al meer dan 1.3 miljoen keer verkocht, maar omdat hij ook zal blijven bestaan nadat de levering van de Nano X zal beginnen ligt het voor de hand dat dit nog verder toe zal nemen. 

Specificaties en prijs

De Ledger Nano X heeft enkele grote verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorgangers. Het meest unieke is dat hij voorzien is van bluetooth, waardoor je tegenwoordig veilig draadloos verbinding kan worden gemaakt met smartphones. Daarnaast is de resolutie van het scherm verhoogd, is de Nano X wat sneller geworden en is de opslagcapaciteit vertienvoudigd. 

Ondanks dat de Nano X vele voordelen biedt ten opzichte van de Nano S, is hij wel wat duurder. De prijs van de Ledger Nano X is € 119,-, waarbij de Nano S momenteel voor €59,- te krijgen is. 

Levertijd

De Ledger Nano X is per direct te pre-orderen. De leveringen gaan vanaf maart 2019 beginnen. Ben er dus snel bij en zorg dat jij hem als eerste in huis hebt! Mocht je nu bestellen maar later spijt krijgen: Tot het moment dat de verzending heeft plaatsgevonden kun je je bestelling altijd kosteloos annuleren! 

Koop veilig en snel coins op Litebit!

Koop veilig en snel  coins op Litebit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.