Home » Nieuws » Cryptomunt Waves aan kop tijdens 'bull run': stijgt maar door

Cryptomunt Waves aan kop tijdens 'bull run': stijgt maar door

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 23:34

Tijdens de bear-market dit jaar heeft ook cryptocoin Waves (WAVES) er flink van langs gekregen. Op het hoogtepunt, de all-time high, was de waarde van Waves $17 dollar. Op het laagste punt, eind november, was dit nog maar $0,98. Maar Waves gaat weer lekker! 

Diefstal en hacks

Door de lancering van een nieuwe Waves app is het nu mogelijk om Waves tokens te kopen met een creditcard. Hierdoor kan er laagdrempelig en eenvoudig Waves tokens worden gekocht, wat de koers uiteraard ten goede komt. 

Daarnaast zijn er nog een aantal technologische ontwikkelingen aan het Waves protocol en de blockchain geweest. Zo heeft Waves smart-contracts geïntroduceerd, en is het hard bezig om dit ook met Smart Assets voor elkaar te krijgen. Last but not least is er activiteit op de Waves blockchain zichtbaar. Men kan zien dat er gebruik van wordt gemaakt, wat vertrouwen geeft. 

Koop veilig en snel Waves op Litebit!

Koop veilig en snel Waves op Litebit!

Waves stijgt hard

De afgelopen 7 dagen heeft Waves een waardestijging van maar liefst 60% laten zien. Dit is ongekend in een tijd waarin de meeste cryptocurrency stabiel bleven of zelf in waarde gedaald zijn. Sinds 24 november, de all-time low van $0,98, is Waves gestegen tot $2,56 vandaag. Dit is een stijging van 161%! Of het nu een goed moment is om in te stappen is natuurlijk moeilijk te zeggen, maar wij voorspellen wel dat Waves een mooie toekomst tegemoet gaat! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.