Home » Nieuws » Bitcoin en andere cryptocurrency stijgen hard! Is dit de nieuwe 'bull run'?

Bitcoin en andere cryptocurrency stijgen hard! Is dit de nieuwe 'bull run'?

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 22:38

De crypto's zitten weer in de lift! Bitcoin schoot maandag opeens in een paar uur omhoog van $3288 naar $3598, een stijging van bijna 10%! Ook vele altcoins deden het zeer goed. Waves (WAVES) bleef vandaag steken op een 'schamele' 3% stijging, maar deze coin heeft een stormachtige ontwikkeling meegemaakt afgelopen week met maarliefst 60% stijging! 

Welke coins deden het nog meer goed? 

Ook altcoins in de lift

Waar altcoins vaak volgen op een stijging van Bitcoin, was dit vandaag niet het geval. Vele coins stegen samen met Bitcoin en behaalden ook zeer mooie resultaten. Ripple, Ethereum en Bitcoin Cash zijn allen zo'n 10% in waarde gestegen vandaag. De uitschieters in de top 25 zijn EOS (+22%), Dogecoin (+17%) en Vechain (+15%).

Goedkoop en veilig vele coins kopen? Ga naar Litebit

Goedkoop en veilig vele coins kopen? Ga naar Litebit

Alternatieve coins 

Als we wat verder op de lijst met de grootste coins kijken, zien we nog een aantal minder bekende coins dit het wel héél goed gedaan hebben vandaag. Zo zien we Universa (jahahaha) met een +55% stijging en XcelToken met een onwaarschijnlijke 562%. Wij sluiten niet uit dat laatstgenoemde het 'slachtoffer' is van een pump & dump

Bull-run gestart?

Wie zal het zeggen. Wat we vandaag hebben gezien toont echter wel aan dat het zo maar weer eens zou kunnen gebeuren. Het vertrouwen in cryptocurrency lijkt langzaam terug te komen, mogelijk versterkt doordat er momenteel hard wordt gewerkt aan regulering en het gereed maken van de techniek voor mainstream adaptatie. Er vindt duidelijk een verschuiving plaats van 'cowboys' naar serieuze bedrijven die zich met cryptocurrency bezighouden. Wij denken dat de vraag dan ook niet moet zijn OF de bull-run er gaat komen, maar 'wanneer'. En het zou zo maar eens snel kunnen gaan, we weten allemaal hoe het exact 1 jaar geleden gegaan is. Zouden we weer zo'n mooie crypto-kerst krijgen? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.