Home » Nieuws » Eindelijk wat groen om het rood af te wisselen

Eindelijk wat groen om het rood af te wisselen

Gepubliceerd op 9 december 2018 om 21:33

Voor het eerst sinds lange tijd zien crypto investeerders weer iets waar ze al lang op wachten, groene cijfers in plaats van rode. Sinds november, direct na de hard fork van Bitcoin Cash, moesten ze al lijdzaam toezien hoe investeringen achteruit holden. Vandaag is er dan eindelijk toch voor een aantal crypto valuta’s een begin van mogelijk een nieuwe golf positieve trend lijnen te zien.

Sinds het begin van de dag staan de meeste crypto valuta’s in de groene cijfers, sommigen zelfs +7%. BTC staat op +5.8% waardoor de prijs boven de $3600,- uit komt.

bron: coin360.io

Als we op deze trend door gaan is de $4000,- in zicht maar de kans dat we de $6000,- grens doorbreken is klein. Het is waarschijnlijk dat de koers erg volatiel zal blijven komende tijd. Mocht bitcoin wel stabiel naar die $6000,- gaan dan kan het opeens een mooi jaar einde worden.

Het komt niet helemaal uit de lucht vallen. Coinmarketcap laat zien dat Bitmex de grootste winst heeft geboekt in Bitcoin-handelsvolume, waarbij de BTC / USD-handelsparen in de afgelopen 24 uur omhoogschoten naar $1,67 miljard. Aan de andere kant zijn Bitcoin Cash en Ethereum elk met 7% gestegen. Andere altcoins zoals Cardano, Monero, IOTA Tron en Litecoin laten stijgingen van 5 tot 7% zien sinds de laatste 12 uur.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.