Home » Nieuws » Gaan we nu eindelijk 'moon' en 'Lambo'? Bitcoin en andere cryptocurrency stijgen weer!

Gaan we nu eindelijk 'moon' en 'Lambo'? Bitcoin en andere cryptocurrency stijgen weer!

Gepubliceerd op 8 december 2018 om 19:57

Het zit de laatste tijd niet mee in de cryptocurrency. De koersen dalen steeds verder, en juist wanneer men denkt dat er weer een bullrun gaat beginnen, wordt deze de kop in gedrukt. Of het nu anders is zal de tijd uit moeten wijzen, maar we zitten vandaag weer in de lift! Gaan we dan eindelijk 'moon' of 'Lambo'? 

Stijgende koersen

De afgelopen 24 uur staan alle coins in de top 100 zo'n beetje in het groen. Een enkele coin staat op een klein verlies. De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptomunten bij elkaar, is toegenomen van $104 tot $109 miljard dollar, een stijging van 5%. Bitcoin staat op een stijging van +3% ten opzichte van 24uur geleden. 

Uitschieters

Een paar uitschieters welke flink aan het stijgen zijn, zijn EOS (+11%), Tezos (+14%) en Aeternity (+19%). Of het met het nieuws heeft te maken dat KFC Venezuela DASH als betaalmiddel gaat accepteren weten wij niet, maar de coin steeg ook 10% in waarde de afgelopen 24 uur. Tot slot steeg Zcash, recentelijk toegevoegd aan het populaire cryptoplatform Coinbase, met ruim 7%. 

Laten we hopen dat dit een voorbode is voor een nieuwe bullrun zoals een jaar geleden! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.