Home » Nieuws » Cryptocurrency koersen zakken verder na korte opleving

Cryptocurrency koersen zakken verder na korte opleving

Gepubliceerd op 30 november 2018 om 20:28

Twee dagen geleden schreven wij nog over forse stijgingen op de cryptomarkt. Wej vroegen ons toen al af of dit het begin van een nieuwe bullrun zou zijn, en het antwoord hierop lijkt steeds duidelijker te worden: nee. Na de korte opleving zijn de koersen weer gezakt, en een herstel lijkt nog niet in zicht. 

Bitcoin en altcoins

De grootste en belangrijkste coin, Bitcoin, daalde vandaag van $4290 naar momenteel zo'n $4027, een daling van 6%, Bijna alle altcoins staan ook in de min, VeChain , welke een prima herstel liet zien de afgelopen dagen, staat vandaag op -10%. 

Marktkapitalisatie

De waarde van alle cryptomunten samen daalde ook. Volgens Coinmarketcap bedroeg de marktkapitalisatie op 28 november nog $141 miljard dollar. Vandaag is dit $130 miljard dollar, een daling van 8%. 

Het gaat momenteel dus alle kanten op met de cryptokoersen. Waar goed nieuws en listings op exchanges vorg jaar nog voor grote koersstijgingen zorgden, blijft dit uit. En wanneer de koers wél stijgt lijkt hier vaak geen duidelijke oorzaak aan ten grondslag te liggen. Al met al is het een erg onzekere tijd, maar lijkt het er niet op dat de hype van december 2017 zich zal herhalen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.