Home » Nieuws » Drie cryptocurrencies waar u van kunt profiteren in deze periode

Drie cryptocurrencies waar u van kunt profiteren in deze periode

Gepubliceerd op 29 november 2018 om 09:55

Vandaag verhandelt Bitcoin voor iets meer dan $4000, Ethereum verkoopt voor $121 en Litecoin handelt tegen $34. Het is duidelijk dat deze munten drastisch in prijs zijn gedaald en ver onder hun hoogste punt zijn gevallen. Voor veel beleggers is dit wellicht het moment om uit de handel te stappen, of misschien is dit het moment om zich bij de critici aan te sluiten en cryptocurrency te veroordelen als zwendel.

Het is echter essentieel om te weten dat deze periode de beste tijd blijft om een aantal van de cryptocurrencies te krijgen die u niet had kunnen kopen toen hun prijzen op hun top waren. Dit bericht bekijkt drie cryptocurrencies die voldoende zijn gedaald om beleggers een nieuwe kans te geven.

Dash

Hoe Dash in staat was om naar zijn maximum prijs te springen is nog steeds verrassend. Het gaf beleggers geen of beperkte tijd om het potentieel ervan te herkennen. Tussen september 2014 en juli 2016 werd Dash tussen $2 en $11 verhandeld. Al die tijd was Dash niets anders dan een troef die online bestond en voor veel beleggers had het geen potentieel om met 1000% te stijgen zoals Bitcoin deed. Op 20 december 2017 steeg Dash in prijs om te handelen tegen $1541.

Deze prijsstijging kwam als een verrassing voor veel beleggers. Het is de moeite waard om op te merken dat Dash een klein beschikbaar aanbod heeft (87 miljoen), daarom is het erg alert op prijswijzigingen. Het handelt momenteel voor $99. Deze prijs is erg goedkoop in vergelijking met hoe ver het kan stijgen. Dash is een uitstekende koop voor elke belegger die nog steeds gelooft dat cryptocurrencies een geweldige comeback zullen maken.

Bitcoin gold

Bitcoin gold is een ander voordeel dat u in uw portefeuille zou moeten hebben. Deze cryptocurrency heeft een beschikbaar aanbod van 17 miljoen net als Bitcoin en heeft $479 op 23 oktober 2017 geregistreerd als een hoogste prijs ooit. Bitcoin Gold handelt vandaag op $19.

Ethereum classic

Ethereum Classic handelde op 14 januari 2018 voor $45, maar staat momenteel op $4.9. Het heeft een beschikbaar aanbod van 106 miljoen en is getipt als kanshebber. Op deze crash van de markt hebben alle koningen van de cryptocurrencies een daling van de prijscurve geregistreerd. Ethereum Classic heeft naar eigen zeggen betere eigenschappen dan Ethereum. Hij staat in ieder geval laag voor zijn kaliber.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.