Home » Nieuws » Bitcoin stijgt op na een harde maand - maar noem het geen bodem

Bitcoin stijgt op na een harde maand - maar noem het geen bodem

Gepubliceerd op 28 november 2018 om 22:57

Bitcoin is op weg naar de grootste winst sinds april, wat een welkome opluchting is voor gehavende investeerders in cryptocurrency - maar het is misschien te vroeg om het een bodem te noemen.

Dat is de inschatting van Jehan Chu van Kenetic Capital nadat de grootste digitale munt op woensdag met maar liefst 15 procent steeg naar $4,339. Het sloot in oktober af op US $6,302. Winsten in Ether, Litecoin, Zcash en XRP stuwden de Bloomberg Galaxy Crypto-index naar een stijging van 16 procent, daarmee beperkte het de verliezen deze maand tot 30 procent.

"Wat we zien, is nog geen bodem, maar een koopmogelijkheid op korte termijn", zegt Chu, managing partner bij Kenetic Capital, een blockchain-investerings- en adviesbureau. "Tot we een bredere toepassing van gedecentraliseerde applicaties hebben, zal het moeilijk zijn om een stevige basis te vinden."

Eén technische indicator had gesuggereerd dat Bitcoin op korte termijn zou stuiteren. De relatieve sterkte-index van de cryptocurrency zakte deze maand naar een record, volgens de prijzen van Bitstamp die weekendhandel bevatten, wat kan duiden op een te snelle daling.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.