Home » Nieuws » Forse stijging cryptokoersen: Bitcoin en altcoins vliegen uit het dal!

Forse stijging cryptokoersen: Bitcoin en altcoins vliegen uit het dal!

Gepubliceerd op 28 november 2018 om 22:31

De afgelopen twee weken waren zwaar voor crypto bezitters. Nagenoeg alle coins daalden tientallen procenten in waarde, en er leek maar geen eind aan te komen! De bekendste en grootste cryptocurrency Bitcoin bnoteerde op 15 november nog een koers van $6345, waar 10 dagen later op 25 november nog maar $3720 van over was. Een daling van maar liefst 40%!

Maar gelukkig lijkt er toch licht aan het einde van de tunnel: woensdag 28 november lijkt het herstel te zijn ingezet met een stijging van 17% in 1 dag! En er zijn nog meer coins die het goed doen.

Altcoins in de lift 

Sommige altcoins hebben het afgelopen 2 weken nog zwaarder te verduren gehad dan Bitcoin. Zo halveerde de waarde van Ethereum in deze periode, terwijl Bitcoin Cash (mede door de fork) zelfs 60% minder waard werd. Maar ook deze twee coins staan vandaag dik in de punt, ETH 15% en BCH 11%. 

Uitschieters

Enkele absolute uitschieters naar boven zijn Verge (50%), Stratis (28%), Vechain (25%) en Cardano en NEO (beide 22%). Uitschieters naar beneden toe zijn er erg weinig, op een enkele stable coin als USDcoin na. 

Wat staat ons te wachten?

Of deze opleving het begin is van de grote opmars van cryptocurrency zal de tijd uit moeten wijzen. Onlangs de flinke koersdalingen in 2018 hebben de ontwikkelingen op het gebied van blockchain en cryptocoins zeker niet stilgestaan. Er zijn kenners die verwachten dat 2019 te vroeg gaat komen voor grootschalige adoptie, maar als het verleden één ding wel uitgewezen heeft is dat in de wereld van cryptocurrency niets zeker is. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.