Home » Nieuws » Ruud Feltkamp heeft een nieuwe baan en stopt met GTST: hij wordt cryptotrader

Ruud Feltkamp heeft een nieuwe baan en stopt met GTST: hij wordt cryptotrader

Gepubliceerd op 6 november 2018 om 20:51

Ruud Feltkamp, beter bekend als Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt als acteur. Felkamp gaat zich samen met zijn broer Pim richten op cryptocurrencies. 

Ruud en Pim Feltkamp hebben samen het bedrijf Cryptohopper opgericht. Dit bedrijf wil beginnende crypto-traders helpen met het vereenvoudigen van de cryptohandel. Dit doen zij door middel van een zelfontwikkelde bot die automatisch orders plaatst. 

Feltkamp was al enkele jaren bezig met het traden in cryptocurrency. Op sommige dagen wist hij 300 euro per dag te verdienen. Door het succes hebben de broer in de tussentijd een bot ontwikkeld die het 'handmatig' traden uit handen nam. Cryptohopper heeft reeds tienduizenden klanten, grotendeels uit Amerika. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Charry van Heukelum
3 maanden geleden

Hallo. Ik wil bij jullie bitcoin kopen voor 250.00
Veel me eens hoe ik dit ga aanpakken
Dit trekt mij vooral aan omdat ik dan zelf niet hoef te treden, toch?
Graag een reactie.

Cryptopoint
3 maanden geleden

Beste Charry,

Helaas kun je bij ons geen bitcoin kopen. De eenvoudigste manier is om hier een account aan te maken: https://www.litebit.eu/?referrer=102278

Na een korte verificatie van uw telefoonnummer kunt u tot Eur 350,- per dag aan cryptocurrency kopen.

Saskia
3 maanden geleden

Zouden jullie een berichtje kunnen sturen ivm spam die ik ontvang en waar Ruud zijn naam wordt gebruikt. Kunnen jullie dit verzamelenūüėČ Ik vind niet dat ze misbruik mogen maken. Hoop dat ik reactie krijg.

Frans de Rover
2 maanden geleden

Ruud, ik lees veel over bitcoin enz maar vertrouw het niet helemaal kan ik dit via jouw bedrijf betrouwbaar doen met de eerste 250 euro? Ik hoor graag groet Frans de rover.