Home » Nieuws » Winst maken met crypto in deze tijden? Deze 5 altcoins verslaan de markt

Winst maken met crypto in deze tijden? Deze 5 altcoins verslaan de markt

Gepubliceerd op 4 november 2018 om 11:20

Het is een lelijk jaar geweest voor handelaren met altcoins aangezien de overgrote meerderheid van de munten bijna 95% van hun waarde heeft verloren in de lopende beursmarkt in 2018.

De recente reeks mainnet-lanceringen, gekoppeld aan tal van Altcoin-vermeldingen op Coinbase, hebben echter gewerkt om de interesse in kleinere digitale valuta's gedeeltelijk te doen terugkeren. Voor beleggers die meer comfortabel zijn met risico’s nemen kunnen cryptocurrencies die momenteel onder een marktkapitalisatie van $100 miljoen handelen een interessante kans bieden.

Hier zijn 5 altcoins onder een marktkapitalisatie van $ 100 miljoen die de afgelopen maand beter hebben gepresteerd.

MobileGo (MGO) | $ 0.6416 | $ 64,1 miljoen marktkapitalisatie

Een slimme token die peer-to-peer matchplay en gedecentraliseerde toernooien voor miljoenen concurrerende gamers wereldwijd mogelijk maakt. De prijs van MGO heeft geprofiteerd van een luchtdrop gestart op 2 november die 5 dagen zal duren.

1-maand rendement: 247%

Nexus (NEXUS) | $ 0.1716 | $ 96.15 miljoen marktkapitalisatie

Gemaakt door Credissmo, een toonaangevende Europese fintech-groep met 10 jaar ervaring, maakt het voor crypto-investeerders mogelijk om de waarde van hun digitale activa te benutten zonder bedrijfsposities te hoeven liquideren.

1-maand rendement: 102%

GoChain (GO) | $ 0,0627 | $ 39,37 Miljoen marktkapitalisatie

Een uiterst schaalbare, op Ethereum gebaseerde smart contract blockchain met 1.300 transacties per seconde. De prijs van GO heeft enorm geprofiteerd van een recente gemeenschapslijst op Binance.

1-maand rendement: 101%

Libra Credit (LBA) | $ 0,0673 | $ 21,7 miljoen marktkapitalisatie

Gedecentraliseerd Ethereum blockchain-gebaseerd ecosysteem dat open toegang mogelijk maakt tot krediet, altijd en overal. Libra ontving met name een investering van Binance Labs, de investeringstak van de populaire beurs.

1-maand rendement: 88%

Polymath (POLY) | $ 0,2911 | $ 83.15 miljoen marktkapitalisatie

Een platform dat de blockchain opent voor juridisch conforme effectenaanbiedingen met een netwerk van services die zijn ontworpen om de bijbehorende transactiekosten in de loop van de tijd te verlagen. POLY heeft ook geprofiteerd van een opname op Binance in juli.

1-maand rendement: 63%


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.