Home » Nieuws » Staat Ripple (XRP) op het punt om een bullrun te starten?

Staat Ripple (XRP) op het punt om een bullrun te starten?

Gepubliceerd op 27 oktober 2018 om 21:36

Ripple (XRP) was een echte favoriet van beleggers voor een groot deel van 2017 en begin 2018. De bovenstaande uur-grafiek voor XRP / USD hint dat Ripple (XRP) vlak voor een grote doorbraak staat. Ripple (XRP) staat bekend om zijn snelle maar agressieve rally's. Wat betekent dit? Het betekent dat Ripple (XRP) zijn volledige winst voor de cyclus in een extreem kort tijdsbestek haalt. Dit is de reden waarom zoveel Ripple (XRP) -beleggers sterk geloven in het concept van Hodling. Sinds de correctie hebben ze Ripple (XRP) gekocht. De meeste Ripple (XRP) gelovigen houden hun munten nog steeds voor een verlies van 70%, maar ze zijn niet van plan om hun verliezen te nemen en te verkopen. Sterker nog, zij zijn van mening dat de prijs tegen het eind van het jaar veel zal toenemen.

In 2017 voltooide Ripple (XRP) zijn bullish-cyclus in slechts 70 dagen. Dat betekent dat als je te bang was om voor maart 2017 betrokken te raken, je de eerste klapper zou hebben gemist. Na de dump in april 2017, als je te bang was om te denken dat het lager zou gaan, had je in mei 2017 een enorme pump helemaal naar de ATH gemist. Als je ideeën had om XRP aan te schaffen na een correctie, laten we zeggen in september 2017, zou je aan het einde van 2017 alleen maar geld kwijt zijn. Hetzelfde geldt voor de rally in 2018. Het verschil is echter dat de rally in januari 2018 veel agressiever was en duurde de helft van de tijd (35 dagen). De correctie nam in beide gevallen 203 dagen in beslag.

Dit alles verklaart dat investeren in Ripple (XRP) een hodler-spel is. Je kunt niet voorspellen wanneer de rally zal plaatsvinden, maar als dat zo is en je niet meedoet, doet de rest van het jaar er niet toe. Ripple (XRP) staat opnieuw op het punt van een breakout en een vergelijkbare rally is te verwachten.

 

Het bovenstaande schema voor XRP / USD laat zien dat de prijs net een bullish cypher-patroon heeft voltooid, een bullish indicator, wat betekent dat Ripple (XRP) op dit moment een nieuwe cyclus kan starten. Er is geen gebrek aan vaste katalysatoren om de prijs van Ripple (XRP) te beïnvloeden als het erop aankomt. Eerder berichtten we al enkele malen over goed nieuws voor Ripple. Onlangs is Coinbase begonnen met een toenadering tot Ripple (XRP) en de meeste beleggers geloven dat een XRP-vermelding op Coinbase om de hoek ligt. Alle dingen terzijde, Ripple weet hoe het met de grote jongens moet spelen. Grote namen als American Express, Western Union, UBS, Bank Santander en bekende beroemdheden en publieke figuren als Bill Clinton, Madonna, Ellen en Ashton Kutcher zijn op de een of andere manier gekoppeld aan Ripple (XRP). Het valt niet te ontkennen dat Ripple (XRP) erin geslaagd is een ongekend niveau van slagkracht, roem en erkenning te verwerven, iets wat de meeste cryptocurrency-projecten missen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.