Home » Nieuws » Game of Thrones crypto-advertentie gaat viral met bijna 2,5 miljoen weergaven

Game of Thrones crypto-advertentie gaat viral met bijna 2,5 miljoen weergaven

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 20:22

De crypto-industrie heeft zojuist een oude manier gebruikt om massa's te bereiken: nodig een tv-ster uit, maak een grappige video en hoop dat deze viraal gaat. Deze keer ging het echt viraal en verspreidde het woord van de wereld van cryptocurrencies: bijna 2,5 miljoen views op YouTube en Twitter in minder dan twee dagen.

eToro, een multi-asset platform dat zowel in aandelen als cryptocurrencies belegt bracht een advertentie uit met acteur Kristian Nairn, beter bekend als het personage Hodor van de recordbrekende tv-serie Game of Thrones. Kristian Nairn portretteert het geliefde personage Hodor, de eenvoudige bediende van een nobel huis in het tv-programma Game of Thrones, die alleen het woord Hodor kan zeggen dat hem op zijn beurt de naam gaf. Het personage brengt een aanzienlijke hoeveelheid tijd door met het dragen van een jonge jongen op zijn rug in de show, en communiceert alleen met dat ene woord, dat is afgeleid van de uitdrukking "hold the door".

De advertentie volgt de acteur die luistert naar aanbiedingen voor advertenties waarin hij altijd iets op zijn rug draagt ​​en zegt: "Hodor." Moe van het feit dat hij is gedoken, zegt hij tegen zijn agent dat hij iets "met een stropdas" moet vinden. Nou, het resultaat is hieronder:

De gemeenschap ging helemaal wild over de advertentie. Het karakter van Nairn was universeel geliefd - de aflevering met een belangrijke plotwending met Hodor's verleden en toekomst, die fans tot tranen brachten, werd alom geprezen en kreeg ook een 100% waardering van Rotten Tomatoes, de site voor het verzamelen van recensies. De keuze van het personage, het woordspel en de eenvoudige boodschap van de advertentie hadden fans in waanzin

"Bedankt @ eToro voor het bewijzen dat advertenties weer grappig kunnen zijn", schrijft Twitter-gebruiker @FleitzPierre, terwijl gebruiker @CryptoPoland toevoegt: "Een serieuze acteur die ons eraan herinnert dat de advertenties aantrekkelijker, leuker en leuker kunnen zijn, allemaal tegelijk. "Andere mensen vinden meer paaseieren in de advertentie:" Lijkt iemand anders op de liftknoppen? Moon of Rekt, "schrijft Reddit-gebruiker u / jaynemesis.

Het platform zou met deze advertentie wel eens de toekomst van crypto-reclame volledig veranderd kunnen hebben. Het integreren van termen die uniek zijn voor de cryptoverse in de popcultuur zou kunnen dienen om breder publiek bekend te maken met de industrie. Bent u tenslotte een echte fan van Game of Thrones als er ergens een referentie staat die u niet begrijpt?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.