Home » Nieuws » Arbitrage mogelijkheid Bitcoin op Bitfinex

Arbitrage mogelijkheid Bitcoin op Bitfinex

Gepubliceerd op 14 oktober 2018 om 14:53

De reuring rond Bitfinex zorgt momenteel voor wat bijzonderheden. Zo is de koers van Bitcoin op Bitfinex zo'n 2% hoger dan op andere exchanges. Voor degenen die het risico van arbitrage durven nemen biedt dit mogelijkheden!

Volgens onderzoek van BitMEX Research is het verschil tussen de Bitcoin koers op Bitfinex en andere exchanges steeds verder toegenomen afgelopen week. In dezelfde periode is de koers van Tether juist gedaald tot $ 0,98. 

Arbitrage

Aangezien de cryptocurrency koersen op Bitfinex wat hoger liggen dan elders, is het dus mogelijk hier wat op te verdienen. Wel is het raadzaam om rekening te houden met de 'volatiliteit' van Tether momenteel.

Het is op Bitfinex momenteel enkel mogelijk uit te betalen in USDT. Deze zul je dan moeten verplaatsen naar een andere exchange om uit te kunnen betalen naar fiat (euro, dollar). Gezien de huidige discussies over de betrouwbaarheid van Tether is het maar de vraag of de koers van $0,98 de bodem is. Indien deze verder daalt is de winst van de arbitrage snel weer verdwenen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.