Home » Nieuws » Gerucht: TRON partnert met Baidu, de google van China

Gerucht: TRON partnert met Baidu, de google van China

Gepubliceerd op 13 oktober 2018 om 20:53

Een paar uur geleden zei Tron's Justin Sun iets dat sindsdien veel crypto-analisten en marktenthousiasten hun goede nachtrust heeft beroofd. Justin heeft aangekondigd dat Tron binnenkort zal samenwerken met een van 's werelds grootste entiteiten door inkomsten - hij noemde het cijfer 'tientallen miljarden dollars'.

Sindsdien heeft iedereen het moeilijk gehad om op zijn minst een gok te wagen naar de vraag wie van 's werelds meest prominente bedrijven Tron zou kunnen zijn. Om dat aan de kook te brengen, heeft een crypto-site beweerd dat ze zeer geheime informatie heeft ontvangen over de keuze van Tron voor een partner, en het is niets van wat u misschien denkt.

Blijkbaar, zoals gemeld door Coinness.com op hun Twitter-account, is het bedrijf in kwestie het in China gevestigde IT-bedrijf Baidu. Baidu is een rijk bedrijf, precies zoals Justin Sun zei. Het IT-bedrijf is de grootste zoekmachine van China op basis van marktaandeel. Het dient bijna 70% van de Chinese bevolking.

Aangezien China momenteel meer dan 750 miljoen internetgebruikers heeft, is het vrij eenvoudig om te zien waarom Baidu een belangrijke speler moet zijn, zelfs in de internationale arena. De Shenma van Alibaba staat op de tweede plaats met slechts ongeveer 14% van het marktaandeel. Dat maakt Baidu echt de "Google van China."

De diensten van Baidu omvatten het leveren van kaarten, video's en afbeeldingen aan internetgebruikers onder zijn vleugels. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in AI (Artificial Intelligence) en zelfs doorgegaan met investeren in het bouwen van zelfrijdende auto's. In 2017 beoordeelde een onderzoek van Thomson Reuters Baidu als een van 's werelds grootste internetbedrijven, en bracht het voor Netflix en eBay in termen van gegenereerde inkomsten.

Het nieuws dat Tron en Baidu samenwerken, zou het beste nieuws kunnen zijn dat crypto-beleggers hebben ontvangen sinds eind vorige week de neerwaartse spiraal op de markt verscheen. Als toonaangevend technologiebedrijf heeft Baidu een groot marktaandeel als de ultieme zoekmachine in China, wat betekent dat de massale gebruikersbasis zou worden overgedragen aan Tron als een potentiële klant en investeerdersbasis. In de wereld van cryptos is niets belangrijker dan een sterke basis van publiek.

Met dat in gedachten is het duidelijk dat deze samenwerking alleen al de waarde van TRX kan opdrijven en mogelijk een TRX bull run kan veroorzaken. Maar de crypto-wereld is een lastige ruimte. We kunnen alleen maar afwachten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.