Home » Nieuws » Vechain kondigt samenwerking met DHL aan

Vechain kondigt samenwerking met DHL aan

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 om 01:02

Vechain heeft een nieuwe naam toegevoegd aan de lange lijst van samenwerkingsverbanden met grote bedrijven. Nadat in de transportsector eerder al Kuehne + Nagel en DB Schenker een partnership aangingen met het Chinese platform, kan daar nu nog een grote speler aan worden toegevoegd. Vechain maakte vandaag wereldkundig dat ze samen gaan werken met DHL.

Dit maakte de country manager van Vechain Singapore vandaag bekend. Een een tweet zei ze er dit over:

In 2015 heeft DHL haar 'innovations center' opgericht. Hier worden onder andere ideeën voor zelfrijdende voertuigen en augmented reality onderzocht.  Door de recente samenwerking met Vechain wordt weer een nieuwe stap gezet richting blockchain-gebaseerde oplossingen voor de transportsector/

DHL heeft begin dit jaar al aangegeven dat de blockchain een belangrijk onderdeel kan worden in de toekomst van de transportsector. Matthias Heutger, Senior Vice President van DHL Customer Solutions & Innovation, gaf eerder al het volgende aan:

“The experiments with blockchain in finance are well known, but we believe logistics is an area where the new technology will have a truly profound impact"

Andere partners van DHL op het gebied van innovatie zijn onder andere Google, Fujitsu,en Nikon, niet de minste partijen. Dit geeft wel aan dat dit best wel eens een belangrijke stap zou kunnen zijn Vechain. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.