Home » Nieuws » Aeternity (AE) gaat als een raket: 20% stijging in 8 uur

Aeternity (AE) gaat als een raket: 20% stijging in 8 uur

Gepubliceerd op 10 oktober 2018 om 20:04

Cryptocoin Aeternity (AE) laat woensdag 10 oktober een forse koersstijging zien. Waar de meeste cryptomunten weinig weinig beweging laten zien is Aeternity een aangename uitzondering met een stijging van bijna 20%!

Deze stijging volgt op een reeks van positieve ontwikkelingen op het Aeternity platform. Zo werd een samenwerking met de decentrale exchange DSTOQ aangekondigd:

Daarnaast was de wekelijkse development update erg positief, de stabiliteit van het platform is verder verbeterd en er zijn verschillende bugs opgelost. Opvallend is wel dat een groot deel van de transacties afkomstig zijn van Chinese exchanges als OKEx en Gate.io. 

Dit jaar is Aeternity één van de beter presterende coins op de markt. Waar veel cryptomunten zeer grote verliezen laten zien, staat Aeternity nu op hetzelfde niveau als rond je jaarwisseling. Eind april 2018 bereikte de koers van AE haar all-time high van $5,00, waarna de koers weer snel daalde tot rond de $1,30 op 10 oktober. 

Aeternity wordt gezien als een verbeterde vorm van Ethereum. Waar Ethereum als 'blockchain 2.0' wordt gezien is Aeternity 'blockchain 3.0'. Onder andere schaalbaarheid en snelheid zouden flink verbeterd zijn. 

Vooralsnog komt Aeternity echter nog niet in de buurt van Ethereum qua populariteit. Zelfs na de recente koerskeldering van ETH bedraagt de markt kapitalisatie zo'n $20 miljard. Aeternity steekt hier schril bij af met net geen $300 miljoen op positie 31.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.