Home » Nieuws » 'Bitcoin gaat binnenkort exploderen' zegt populaire crypto-specialist

'Bitcoin gaat binnenkort exploderen' zegt populaire crypto-specialist

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 22:55

Ran Neuner is een crypto-analist en presentator van een TV-show over cryptocurrency. Naast zijn activiteiten voor Cryptotrader show, is Neuner ook actief op Twitter. Recentelijk liet hij van zich horen met enkele opmerkelijke tweets. 

In één van zijn tweets geeft hij aan dat hij net Bitcoin heeft gekocht voor zijn ouders, en dat het logisch is dat de koers snel gaat stijgen:

Neuner heeft het regelmatig gehad over de beslissing van de SEC betreffende het goedkeuren van Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF's). Hij denkt dat het binnenkort, na meerdere keren uitstellen, eindelijk gaat gebeuren: 

Neuner staat niet alleen in zijn gedachte dat de Bitcoin ETF voor stijgende koersen gaat zorgen. Door het op de markt komen van één of meerdere Bitcoin ETF's zal meer geld van reguliere beleggers worden aangetrokken. Men krijgt dan de mogelijkheid om via aandelenbrokers te investeren in cryptocurrency, zonder de munten zelf daadwerkelijk te bezitten. Deze laagdrempelige manier van investeren zal naar verwachting voor een grote instroom van geld zorgen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.