Home » Nieuws » Crypto bedrijf wil grote Engelse voetbalclub kopen

Crypto bedrijf wil grote Engelse voetbalclub kopen

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 22:16

Dat oliesjeiks interesse in voetbalclubs hebben is wel bekend. Zij kunnen echter concurrentie verwachten uit de cryptocurrency wereld! De Engelse voetbalclub Hull City AFC staat in de belangstelling van investeerders. De club uit de Championship, de tweede divisie van Engeland, stond onlangs in de belangstelling van hun voormalig voorzitter Paul Duffen, maar nu heeft zich een nieuwe partij gemeld:  SportyCo.

De Hull City Supporters Trust (HCST) en SportyCo hebben een bod van £45 miljoen uitgebracht op 'The Tigers'. SportyCo is een cryptocurrency crowdfunding platform gebaseerd op blockchain technologie. Bij SportyCo kun je investeren in sporters. Door te investeren in bijvoorbeeld trainingsfaciliteiten ontvang je rendement bij succes van de sporter

Mocht het bod van de supportersclub HCST en SportyCo worden geaccepteerd, zullen de supporters ook inspraak krijgen in het beleid van de club. SportyCo heeft al ervaring in de voetbalwereld, ze hebben reeds sponsorcontracten met de Spaanse Primera Division club Espanyol en heeft de Braziliaanse ex-sterren Ronaldinho en Roberto Carlos als ambassadeurs.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.