Home » Nieuws » Bitcoin en andere crypto weer in de lift - is de bearmarkt eindelijk voorbij?

Bitcoin en andere crypto weer in de lift - is de bearmarkt eindelijk voorbij?

Gepubliceerd op 22 september 2018 om 13:51

Zou het dan eindelijk afgelopen zijn met die dalende koersen? Komt die Lambo weer in zicht? Dat zal nog moeten blijken, maar de eerste signalen zien er wel gunstig uit. 

Bitcoin lijkt aan een opwaardse trend te zijn begonnen nadat de afgelopen maanden enkele keren de $6.000 grens werd 'getest'. Op zaterdag 22 september noteert de koers $6.700, een plus van  10% in 4 dagen. 

Ook Ethereum lijkt na een zware periode weer in de lift te zitten. Nadat ETH op 18 september $198 aantikte, de laagste koers sinds eind juli 2017, is de stijgende lijn weer ingezet. Op 22 september noteert de coin $238, een winst van 20% in 4 dagen! 

De absolute topper was natuurlijk RippleDe cryptocoin die het bankwezen op zijn kop moet gaan zetten steeg in 2 dagen met maar liefst 100%! Of Ripple deze lijn vast kan houden blijft natuurlijk maar de vraag, maar het laat wel zien dat de cryptomarkt volop in beweging is. 

De totale marktkapitalisatie bedraagt momenteel 222 miljard, waar deze 10 dagen geleden nog op 186 miljard stond. Dit geeft wel aan dat de niet enkel de grote coins in waarde aan het stijgen zijn, maar dat het algemene vertrouwen in de markt aan het toenemen is.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.